Junak prestupnik

Betmen sin Supermena u zatvoru zbog krađe i droge

Betmen bin Supermen (23) iz Singapura koji je zbog neobičnog imena postao prava senzacija na internetu, osuđen je na kaznu zatvora od dve godine i tri meseca zbog krađe i korišćenja narkotika
Vesti
19:22h Autor:
Foto: Facebook / Betmen Bin Supermen

Betmen bin Supermen iz Singapura, koji je postao prava senzacija na internetu zbog neobičnog imena, osuđen je danas na dve godine i devet meseci zatvora zbog krađe i korišćenja narkotika.

Lokalni mediji su javili da je kradljivac, čije ime na malajskom znači Betmen sin Supermena, osuđen zbog različitih prestupa, uključujući to što je od brata krao karticu i podizao novac s njegovog računa.Čovek neobičnog imena, star 23 godine, takođe je, kako se navodi, provalio u kancelariju jedne kompanije na zapadu Singapura kako bi ukrao novac, a govori se i da je koristio heroin, prenosi Rojters.

Betmen bin Supermen, koji je uhapšen u avgustu, ima svoj klub obožavalaca na Fejsbuku, a proslavio se kada je fotografija njegove lične karte sa neobičnim imenom počela da kruži internetom. Roditelji mladića su sa Jave, gde je, zapravo, ime Supermen veoma često i uobičajeno, dok je za ime Betmen, po svoj prilici, roditeljima - Supermenu i njegovoj supruzi, poslužio jedini poznati izvor - strip.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...