Popularniji nego ikada

Upoznajte novog Supermena Henrija Kavila

Britanski glumac Henri Kavil ulazi na velika vrata u Holivud ulogom sveameričkog superheroja Supermena u mračnom filmu Zaka Snajdera Čovek od čelika, koji u petak stiže u bioskope u SAD.
Filmovi
06:48h Autor:

Henri Kavil (30) je do sada najpoznatiji po ulozi u seriji Tjudorovi i filmu Besmrtnici. Čovek od čelika je priča o počecima Supermena i njegovog alterega Klarka Kenta koji se 1938. prvi put pojavio u stripu Džoa Šustera i Džerija Sigela.
Snajderova priča počinje sa rođenjem Supermena na planeti Kripton i odlukom njegovih roditelja da ga spasu i pošalju na Zemlju kako bi izmakao generalu Zodu koga igra Majkl Šenon.
Film u kome Ejmi Adams igra Lois Lejn prati Supermenovo odrastanje kod Kentovih u Smolvilu, Kanzas, i njegove pokušaje da se pomiri sa sopstvenim super moćima.
Čovek od čelika, koji je producirao Kristofer Nolan, oslanja se u značajnoj meri na akciju i naučnu fantastiku kako bi privukao publiku.
Studio Vorner nada se da će ovim filmom pokrenuti novi serijal filmova o Supermenu posle neuspeha Povratka Supermena sa Brendonom Rutom u naslovnoj ulozi.
Filmovani stripovi poslednjih godina uživaju uspeh na bioskopskim blagajnama, Nolanova trilogija o Betmenu zaradila je više od dve milijarde dolara. Dizni i Marvel su izvukli džekpot sa Osvetnicima i Ajron menom koji su zaradili više od milijarde na blagajnama.

Snažne vilice i širokih ramena, Kavil podseća na pokojnog Kristofera Riva koji je uspešno igrao Supermena u četiri filma od 1984. do1987. koji su zaradili više od 400 miliona dolara.
Glumci Din Kejn i Tom Viling koji su igrali Supermena u serijama Lois i Klark: Nove avanture Supermena i Smolvil, takođe su izgradili karijeru igrajući ovog superheroja.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...