Prerani odlazak talentovanog glumca

Madžgaljevu majku jedino unuka leči od tuge: Godinu dana od Marinkove smrti (FOTO)

Marinkova bivša žena Dubravka Mijatović svakog dana dovodi njihovu ćerku kod Mirjane kako bi joj bar malo olakšala bol za rano preminulim sinom
Vesti
22:38h Autor:
Madžgaljevu majku jedino unuka leči od tuge: Godinu dana od Marinkove smrti (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Majka Marinka Madžgalja Mirjana ni godinu dana posle njegove smrti ne može da se pomiri s činjenicom da joj je sin preminuo. Glumčeva bivša supruga Dubravka Mijatović skoro svakodnevno vodi osmogodišnju ćerku Saru kod bake kako bi joj pomogla da lakše prebrodi gubitak sina.

Marinkova mama jedino u svojoj unuci pronalazi utehu, pa uz nju pokušava ponovo da se nasmeje, iako joj se srce cepa od tuge, piše Kurir.

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Marinkovoj majci Mirjani i ocu Velizaru život više nije isti. Mnogo pate i ne prođe dan a da ne zaplaču. Pogotovo u razgovorima, u kojima je njihov sin često prisutan. Da im nema ćerke Ljubice i unuke Sare, njihov život ne bi imao nikakvog smisla. U ovim trenucima najveća radost im je glumčeva ćerkica. Jedino ona uspe da im, bar malo, izmami osmeh na lice. U njoj vide Marinka i to im je najveća sreća. Zbog toga su i ostali u Beogradu, nisu se vraćali u rodni Kotor", otkriva izvor i dodaje:

"Dubravki takođe nije lako, ona teši i Marinkove roditelje, ali i Saru, koja je rano ostala bez oca. Mirjana s unukom provodi mnogo vremena, ona joj je jedini lek. I Marinko je najviše voleo kad je porodica na okupu", završava izvor.

Marinko Madžgalj, džentlmen u svakoj prilici: Ovako je govorio nakon razvoda sa Dubravkom Mijatović!

Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta prošle godine, u 37. godini. Godinu dana ranije dijagnostikovan je rak pankreasa, zbog čega je hitno operisan. Nažalost, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću. Sahranjen je na Bežanijskom groblju.

Jednogodišnji pomen Marinku Madžgalju obaviće se u nedelju, u prepodnevnim satima, na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Porodica, prijatelji i kolege okupiće se kod glumčeve večne kuće kako bi mu odali počast i zapalili sveće. Svi oni i dalje teško mire sa tim da su ga izgubili.

Poslednja poruka Marinka Madžgalja tera suze na oči: Ovo je poželeo svim damama! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs