Svakog petka u 18:30

Adria Media TV pokrenula politički onlajn talk show - "Da se ne lažemo"

Ovaj društveno politički talk-show baviće se aktuelnim temama i fenomenima kroz razgovor gostiju sa urednikom i autorom emisije Ratkom Femićem
Vesti 24.02.2017. - 21:55h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Nova web tv emisija u video produkciji Adria Media Grupe, "Da se ne lažemo", u formatu dvadesetominutnog razgovora sa gostima u studiju, premijerno startuje večeras u 18.30 na internet stranici www.kurir.rs.

 

Ovaj društveno politički talk-show baviće se aktuelnim temama i fenomenima kroz razgovor gostiju sa urednikom i autorom emisije Ratkom Femićem.

 

"Naša publika imaće priliku da gleda intervju, tradicionalnu novinarsku formu prilagođenu mediju kakav je Internet i urađenu uz autorski pečat naše video produkcije. Tim koji radi na emisiji se u pripremama trudio i očekujemo pozitivne reakcije gledalaca", kaže Femić.

 

Emisija "Da se ne lažemo" biće prikazivana petkom u 18.30, a u prvom izdanju pod nazivom "O izborima, avionima, kamionima..." govoriće urednik BIRN-a Slobodan Georgijev i vlasnik marketinške agencije Nova PR Nebojša Krstić.

 

"Da se ne lažemo" je četvrta emisija koju je u proteklih mesec dana lansirala video produkcija AMG.

 

Osim političkog talk show formata, najmlađi video projekti su Adria Media TV su "Vesti uživo", video blog "UkRatko" i emisija o naoružanju i ratnoj tehnici "Sila".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...