14. konkurs

Deco, napišite pismo Deda Mrazu: Nagradni konkurs Pošte Srbije za najmlađe

Najuspešnija ostvarenja u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji biće nagrađena poklonima, a pravo ušešća imaju deca do 10 goodina
Vesti
12:20h Autor:
Deco, napišite pismo Deda Mrazu: Nagradni konkurs Pošte Srbije za najmlađe
Foto: Thinkstock

Pošta Srbije pozvala je danas sve devojčice i dečake da pišu Deda Mrazu i da svoje radove pošalju na nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu".

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru: crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično, treba spakovati u pismo i poslati ih do 3. decembra na Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, novogodišnji konkurs "Piši Deda Mrazu".

Konkurs se ove godine organizuje 14. put. Pošta je saopštila da time želi da uvede decu u svet od­ra­sta­nja kroz pismo, kultu­ru pi­sa­nja i pi­sme­nost, uz po­ru­ku da ne­gu­ju pra­ve vredno­sti i da svoj maštovi­ti stva­ra­lač­ki po­ten­ci­jal ne za­ne­ma­re ni ka­da predju u svet odraslih.

Za pojedinačne radove je obavezno naznačiti ime i prezime autora, godište, adresu i kontakt telefon, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv ustanove, broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada i kontakt telefon učitelja ili vaspitača.

Najuspešnija ostvarenja u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji biće nagrađena poklonima. Pravo učešća na konkursu imaju deca do 10 godina.

Odgajite normalno dete: 4 roditeljska principa od kojih Danci ne odstupaju ni po koju cenu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs