Radost

U toku je Dečji sajam: Yumama i Stil vas čekaju sa stručnim savetima! (FOTO)

Savetovanje sa logopedima će biti u periodu od 14 do 16 časova
Vesti 15.10.2016. - 11:31h Autor: Promo
Foto: Stil

U hali tri, Beogradskog sajma u toku je Dečji sajam na kojem se predstavljaju Yumama i Stil. Sajam traje još danas i sutra (subota i nedelja) i to od 10 do 19 časova.

 

Danas se na štandu Yumame i Stila možete posavetovati sa dr Natašom D. Čabarkapom iz Logopedsko-edukativnog centra "Čabarkapa", koja će sa svojim stručnim timom (psihologom, reedukatorom i fizioterapeutom) odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem govora. Savetovanje sa logopedima će biti u periodu od 14 do 16 časova.

 

Istog dana, u terminu od 16 do 18 časova, naša stručna saradnica Snežana Milanović iz Centra za korektivnu gimnastiku, porazgovaraće sa svim roditeljima koji imaju dilemu u vezi sa pravilnim razvojem beba, ali i starije dece.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

U nedelju, 16. oktobra, od 12 do 14 časova, naša gošća, dr Biljana Kostić iz ordinacije Afeja pediatric, odgovaraće na pitanja trudnica i roditelja na temu pravilne nege novorođenčeta, kao i zdravlja beba i dece.

 

Pored stručnog savetovališta, na našem štandu, roditelje i mališane očekuju i brojni drugi sadržaji. Zahvaljujući portalu Stil i Beauty Factor - Aesthetic studiju, mame će imati priliku da dobiju i novu frizuru - božanstvene lokne, ali i da prelistaju brojne magazine naše kuće.

 

Za decu smo spremili i neverovatne VR 360 naočare gde će moći da iskuse simulaciju vožnje vozom u luna parku!

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Za to vreme, mališani će moći da se zabavljaju u našoj maloj kreativnoj radionici.

 

Ulaz na XVIII dečiji sajam je besplatan, a šta vas sve očekuje tamo saznajte na linku:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...