Posle 14 godina

Pregovori sa Molderom i Skali u toku: Nastavlja se serija Dosije X?!

Serija "Dosije Iks" prikazivana je u periodu od 1993. do 2002. godine. Ove godine prikazano je novih šest epizoda, a svaka je, prema podacima Fox-a, imala 16 miliona gledalaca
Vesti
11:02h Autor:
Foto: Profimedia

U toku su razgovori sa zvezdama serije "Dosije Iks", Džilijan Anderson i Dejvidom Duhovnijem i tvorcem popularnog serijala Krisom Karterom o snimanju nastavka, saopštila je kuća Fox's entertainment!

 

"Gusti su rasporedi, ali jako se trudmo i voleli bismo da se uskoro pojavi još jedna sezona", izjavio je programski direktor Dejvid Mejden.

 

Serija "Dosije Iks" prikazivana je u periodu od 1993. do 2002. godine. Ove godine prikazano je novih šest epizoda, a svaka je, prema podacima Fox-a, imala 16 miliona gledalaca.

 

O različitim reakcijama gledalaca, predstavnici "Fox Television Group"-e Mejden i Dejna Valden rekli su da je bilo odličnih, ali i negativnih kritika i da su na društvenim mrežama dominirale one pozitivne.

 

"Bio je veliki rad tokom sezone i mi očekujemo da će biti još bolji", rekli su Mejden i Valden, braneći Kartera i njegov produkcijski tim.

 

7 laži koje nas je naučila serija Seks i grad: Ne treba da verujete u ovo!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...