Sećanje na pevačicu

Da se nikad ne zaboravi: 6 godina od smrti Ksenije Pajčin

Pajčinkina majka Ljubica Kostić danas će s porodicom izaći na groblje i ćerki održati pomen, a njeni prijatelji kažu da je se svakog dana rado sete
Vesti 16.03.2016. - 11:45h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Ksenija Pajčin nije zaboravljena ni šest godina nakon što ju je u njenom stanu ubio dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi.

 

Danas će na Novom groblju njena majka, otac, sestra i prijatelji, koji je se i dan-danas rado sete, održati pomen. Iako je prošlo šest godina od tragedije, Ksenijina majka Ljubica još uvek nije skinula crninu jer za svojom jedinicom pati kao i prvog dana.

 

Pevačicini prijatelji redovno se čuju i viđaju s Ljubicom, a ujedno se trude da joj bar na trenutak skrenu misli i nakratko je učine srećnom. Među njima je i modni stilista Bane Dević, Ksenijin kum i najbolji drug.

 

"S Ksenijinom majkom Ljubicom sam konstantno u kontaktu i tako će ostati zauvek. S tom ženom sam i pre bio jako dobar, tako da naša komunikacija nije obaveza već priroda. Godine više ne brojim i ne računam, prosto je to tako jer mi uvek nedostaje. Ona mi je bila najbolji prijatelj, naša emocija je bila prevelika i niko nije mogao da je zameni, niti će moći", rekao je Dević i dodao da je do pre nekoliko meseci čuvao pevačinog psa Milisava, koji je, nažalost, uginuo.

 

Muškarcima je uvek smetalo što sam samo svoja: Ovako je govorila Ksenija Pajčin!

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Danijel Alibabić zbog poslovnih obaveza neće biti u mogućnosti da prisustvuje pomenu, ali kaže da mu je pokojna drugarica uvek u mislima.

 

"Kad god imam veliki nastup ili festival, mislima se povežem s njom i osetim da mi šalje veliku energiju. Dok sam živ, živeće i ona, i trudiću se da je čuvam od zaborava. Nedostaje mnogo, najviše nama koji smo je voleli, ali nedostaje i javnoj sceni. Bila je jedna jedina i neponovljiva. S njenom majkom Ljubicom sam često u kontaktu", rekao je crnogorski pevač.

 

Podsetimo, Ksenija Pajčin ubijena je u svom stanu 16. marta 2010. godine. Njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, pucao je u nju, nakon čega je sebi oduzeo život. Stravičan prizor zatekla je njena majka Ljubica, koja je došla po pozivu komšija.

 

Životna priča Ksenije Pajčin: Burne veze, skandali i lepota koja ju je koštala života

 

Foto: Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas
Foto: Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...