Plemenita misija

Trka Deda Mrazova u Beogradu: Humanitarna akcija za pomoć deci oboleloj od cerebralne paralize

Pod sloganom "Deda Mrazeovi daruju život", u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi
Vesti
05:06h Autor:
Trka Deda Mrazova u Beogradu: Humanitarna akcija za pomoć deci oboleloj od cerebralne paralize
Foto: Beta

Ovogodišnja trka Deda Mrazova, koja je humanitarnog je karaktera, održaće se u nedelju, 27. decembra, u centru Beograda.

Prikupljaće se novčana sredstva za decu sa cerebralnom paralizom, a humanitarna akcija se odvija u saradnji sa Specijalnom bolnicom za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Prateći muzičko-zabavni program i podela kostima počeće u 11.00 na platou kod Terazijske česme, gde će i biti startna i ciljna kapija. Svi učesnici trke će na poklon dobiti sertifikat o učešću.

Pod sloganom "Deda Mrazevi daruju život", u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti postavljeno na platou ispred hotela "Balkan" od 10 do 14 časova.

Organizatori trke su Fondacija "Natalis" i Sportski savez Rakovice, a organizovana je pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu.

Novobeogradska Nova godina: Opština podelila 4.000 paketića mališanima

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs