Sjajna akcija

Novobeogradska Nova godina: Opština podelila 4.000 paketića mališanima

U novogodišnjoj atmosferi, uz muziku, balone, okićene jelke i neizostavno slikanje sa Deda Mrazom, deca su se družila tokom celog dana
Vesti
13:24h
Novobeogradska Nova godina: Opština podelila 4.000 paketića mališanima
Foto: Ilustracija: Shutterstok

Opština Novi Beograd organizovala je povodom predstojećih praznika podelu novogodišnjih paketića za 4.000 najmlađih Novobeograđana, kojima su danas u Hali sportova uručeni pokloni.

Tokom decembra svi zainteresovani roditelji koji su se prijavili u Servisnom centru opštine dobili su besplatne vaučere i ulaznice za program pod nazivom "Novobeogradska Nova godina".

U novogodišnjoj atmosferi, uz muziku, balone, okićene jelke i neizostavno slikanje sa Deda Mrazom, deca su se družila tokom celog dana.

"Ovo je već treća godina zaredom kako opština Novi Beograd obezbeđuje besplatne novogodišnje paketiće za naše najmlađe Novobeograđane. Ove godine podelićemo 4 000 paketića. Delićemo ih celog dana, dok se deca druže i zabavljaju, i tako na naš način obeležavamo Novobeogradsku Novu godinu", rekao je predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Otvoren Trg bajki u Beogradu: Zabava za decu i odrasle do 15. juanuara

On se nada da će sledeće godine biti podeljeno još više paketića.

"Želim svim građanima Srbije i Beograda dobro zdravlje,mnogo sreće i uspeha u predstojećoj 2016. godini, a građanima Novog Beograd želim da vole svoj Novi Beograd i da se svakog dana svi trudimo da on bude još lepši i bolji", rekao je Šapić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs