Legenda živi

Porodica održala pomen: 24 godine od smrti Tome Zdravkovića

Iako ni jedno ni drugo ne otkrivaju šta je razlog svađe, ni pred svetom se ne trude da formalno komuniciraju bar na pomenu ispred večne kuće muzičke legende
Vesti
01:24h Autor:
Porodica održala pomen: 24 godine od smrti Tome Zdravkovića
Foto: Youtube Printscreen / Bjeztenogeusracuvas

Prošle su 24 godine od smrti nezaboravnog pevača Tome Zdravkovića, a njegova supruga Gordana i brat Novica od dana kada je umro do danas još nisu progovorili ni reči.

Iako ni jedno ni drugo ne otkrivaju šta je razlog svađe, ni pred svetom se ne trude da formalno komuniciraju bar na pomenu ispred večne kuće muzičke legende.

"Ona je na dan sahrane prestala da komunicara sa mnom, a ja nemam pojma zbog čega. Znam da se nigde nisam ogrešio, baš nigde. Nije bilo svađe, ružnih reče između nas, samo je jednostavno prestala da priča sa mnom. Šta da radim, tako je odlučila", rekao je Novica, što je i Gordana potvrdila:

Razbijao čaše, voleo i pio: Životna priča Tome Zdravkovića! (VIDEO)

"Dok je Toma bio živ, mi smo savršeno funkcionisali. Međutim, kada je moj suprug umro, među nama su ispale neke sitne čarke. Ne postoji nijedan konkretan razlog. Nismo se svađali, ali jednostavno smo zaćutali i svako se okrenuo na svoju stranu", rekla je Gordana za Kurir.

Pored brata i supruge, koja je doputovala iz Kanade kako bi obeležila godišnjicu Tomine smrti, pomenu su prisustvovale i malobrojne kolege sa estrade Aco Pejović, Nikola Rokvić i menadžer Bane Obradović.

Deca pokojnog pevača, sin Aleksandar i ćerka Žaklina, nisu prisustvovali pomenu, budući da već godinama žive u inostranstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs