Neverovatno

Nekada najbogatiji reper, sada bankrot: Za 2 meseca spiskao bogatstvo!

Američki reper 50 cent predao je zahtev za bankrot sudu u Konektikatu
Vesti
13:06h Autor:
Nekada najbogatiji reper, sada bankrot: Za 2 meseca spiskao bogatstvo!
Foto: AP

Američki reper 50 Cent, predao je zahtev za bankrot sudu u Konektikatu, piše Wall Street Journal. Ova vest prilično je šokirala njegove obožavatelje s obzirom na to da je 50 Cent na glasu kao jedan od najrazumnijih muzičara koji vrlo dobro upravlja svom svojom imovinom.

Želite li da postanete milioner: 4 stvari pretvoriće vas u šefa!

Inače, njegovu imovinu Forbes je na 155 miliona dolara, a svega dva i po meseca posle u zahtevu za bankrotom muzičar je naveo da vrednost njegove imovine iznosi 10 miliona dolara, dok njegovi dugovi iznose čak 50 miliona.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zahtev za bankrotom podnesen je samo tri dana nakon što je 50 Centu određeno da mora da plati 5 miliona dolara Lastoniji Leviston zbog toga što je neovlašćeno objavio snimak seksa kako bi osramotio njenog partnera i svog velikog rivala Rika Rosa.

Dodatne finansijske probleme muzičaru je zadala i presuda prema kojoj mora da plati 17,2 miliona dolara jer je proglašen krivim zbog krađe dizajna slušalica, piše TMZ.

Cicije u duši, ne daju ni dinar: Najgori horoskopski znak!

Slavni 50 Cent dugo je bio na vrhu najbogatijih repera. Njegovi albumi prodali su se u više od 21 miliona primeraka, a osim toga osnivač je kompanija G-Unit Records i G-Unit Films i suosnivač G-Unit Clothing Company.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs