Dobre vesti

Kejt i Vilijam ovim potezom sve iznenadili: Britanci plaču od sreće!

Krštenje malene princeze održaće se ove nedelje, a jedna odluka oduševila je javnost
Vesti
12:22h Autor:
Kejt i Vilijam ovim potezom sve iznenadili: Britanci plaču od sreće!
Foto: Profimedia

U toku su poslednje pripreme za krštenje dvomesečne princeze Šarlot Elizabet Dajane koje će se održati ove nedelje. Četvrta naslednica u redu za britansku krunu sakrament krštenja primiće u crkvi svete Marije Magdalene u Sandringhamu u kojem Kejt Midlton i princ Vilijam žive na kraljevskom imanju "Anmer Hol".

Zahvalni zbog mnogobrojnih poruka podrške koje su primili nakon rođenja malene Šarlot, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odlučili su se na neobičan potez. Naime, u službenom saopštenju Kensingtonske palate stoji da pozivaju sve zainteresovane na krštenje njihove mezimice.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako će crkveni obred biti zatvoren za javnost, svi zainteresovani moći će da pozdrave princezu u crkvenom dvorištu nakon krštenja.

Za razliku od svoje sestrice koja će biti krštena izvan grada, princ Džordž je sakrament krštenja primio u maloj kapelici u strogom centru Londona, a na ceremoniji su bili samo najuži članovi kraljevske porodice.

Ko je otac princa Harija: Skandal potresao britanski dvor! (FOTO)

Princeza Šarlot na krštenju će nositi istu haljinicu koju je nosio i Džordž, a koja je 2004. godine napravljena po uzoru na haljinu koju je nosila najstarija ćerka kraljice Viktorije.

Krštenju princeze prisustvovaće svi članovi kraljevske porodice osim princa Harija koji zbog poslovnih obaveza odlazi u Namibiju.

Foto: Profimedia/ Maleni Džordž na krštenju
Foto: Profimedia/ Maleni Džordž na krštenju
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs