Teška saobraćajna nesreća

Danijela Vranić posle udesa ostala nepokretna!

Danima sam kod roditelja, svakog dana me vode kod lekara na ispitivanja jer ne mogu samostalno da se krećem - kaže pevačica
Vesti
12:44h Autor:
Danijela Vranić posle udesa ostala nepokretna!
Foto: Facebook / Danijela Vranić

Pevačica Danijela Vranić u ispovesti za Kurir prvi put otkriva da je malo falilo da postane doživotni invalid nakon saobraćajne nesreće koju je prošle nedelje doživela u blizini Kombank arene. Ona je sedela na mestu suvozača kad ih je nepoznati mladić udario automobilom i tom prilikom je zadobila prelom ključne kosti.

Kraljica splavova kaže da nije u stanju da se sama brine o sebi jer je trenutno nepokretna. Ona se nalazi kod roditelja u Valjevu.

"Pošto sam doživela veliki šok zbog nesreće koja se mogla kobno završiti, dužna sam narodu da ispričam kako se osećam. Teško mi pada što sam u ovom periodu onemogućena za rad, a još teže što sam mogla postati trajni invalid ili izgubiti život. Trenutno sam nepokretna. Danima sam kod roditelja, svakog dana me vode kod lekara na ispitivanja jer ne mogu samostalno da se krećem. Trpim nesnosne bolove pošto mi je napukla ključna kost, imam kontuziju grudnog koša, otok ruke, lica i tela", otkriva pevačica.

Slučaj Bobi Kristine stigao do suda: Podignuta optužnica protiv Nika Gordona!

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vranićeva neće krivično goniti vozača automobila koji je izazvao saobraćajku, ali pogađa je to što se on nije udostojio da je pozove i pita za zdravlje.

"Dotični koji nas je udario odmah je pozvao svog oca i on se za pet minuta stvorio na licu mesta. Drugarica je ostala i dala im je broj telefona, a ja sam prebačena u stan jer sam bila krvava od stakla. Ne znam zbog čega smo želele da zaštitimo tog mladog dečka. Nas dve se danima jedemo zašto nismo reagovale. Taj mali je verovatno ludovao, bio je s devojkama. Dosta više da se štite tatini sinovi koji ubijaju narod po ulicama! Ogorčena sam jer se sve radi da se krivac izvuče. Neću ga krivično goniti jer nisam u prilici, samo želim da skrenem pažnju na sve to kao čovek", završava Danijela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs