Naše kraljice

Srbija dočekala zlatne košarkašice: Ovako se slavilo ispred Skupštine! (FOTO, VIDEO)

Košarkašice su se najpre provozale u otvorenom autobusu, a zatim doživele ono o čemu su sanjale - da izađu na balkon i budu pozdravljene od građana Beograda i Srbije
Vesti
14:36h Autor:
Srbija dočekala zlatne košarkašice: Ovako se slavilo ispred Skupštine! (FOTO, VIDEO)
Foto: Kurir

Članice ženske košarkaške reprezentacije Srbije koja je u nedelju postala šampion Evrope, pozdravljene su od strane nekoliko hiljada navijača sa balkona Skupštine grada Beograda.

Košarkašice su se najpre provozale u otvorenom autobusu, a zatim doživele ono o čemu su sanjale - da izađu na balkon i budu pozdravljene od građana Beograda i Srbije. Navijačima su se veoma emotivnim govorima obratile Marina Maljković, Sonja Petrović, Danijel Nikol Pejdž, Milica i Ana Dabović...

"Ja ne volim da pričam. Ali sam najponosniji kapiten na svetu. Ana kaže, najbolji. Hvala što ste nam bili vetar u leđa, hajde da otpevamo pesmu po kojoj smo poznate. Ko zna neka peva, ko ne zna, neka nauči do Igara u Riju", rekla je Milica Dabović i zapevala: "Dobar dan, dobri dobri ljudi."

"Dobro veče, moj Beograde! Dobro veče, moja lepa Srbijo! Imam samo jednu želju! Da Bog čuva ove devojke, vas i vaše porodice i da se što pre vidimo opet na istom mestu", rekla je selektorka Marina Maljković.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs