Zabrinuta

Milena Dravić ne prestaje da plače: Stanje Dragana Nikolića i dalje isto

Milena je veoma uplašena za njega. Ne prestaje da plače, a odbija da uzme lekove za smirenje. Neprestano je uz Dragana i do kasno u noć mu pravi društvo - kaže izvor
Vesti
15:04h Autor:
Milena Dravić ne prestaje da plače: Stanje Dragana Nikolića i dalje isto
Foto: Fonet

Stanje slavnog jugoslovenskog i srpskog glumca Dragana Nikolića (72), koji je smešten u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije zbog problema s crevima, i dalje je nepromenjeno.

Čuveni Flojd još je na intenzivnoj nezi u šok-sobi, a supruga Milena Dravić je sve vreme uz svog životnog saputnika.

"Iako je poseta ograničena, glumica uz posebnu dozvolu lekara provodi sate i sate pored Draganove postelje. Sve lakše podnose kad su zajedno, ali ona mora da ide kući da prespava", kaže izvor za Kurir.

Nikolić je juče pre nego što se ona vratila nekoliko puta u toku dana pitao kad će Milena doći jer hoće da je vidi - otkriva izvor blizak paru i dodaje:

"Inače, Milena je veoma uplašena za njega. Ne prestaje da plače, a odbija da uzme lekove za smirenje. Neprestano je uz Dragana i do kasno u noć mu pravi društvo. Desi se i da zadrema pored njega, ali joj onda savetuju da ode kući da se bar malo odmori", zaključuje sagovornik.

Kako saznajemo, glumac se uprkos svemu dobro drži i podnosi terapiju koju su mu lekari prepisali, a juče su mu rađena i dodatna snimanja.

Foto: Kurir / Dado Đilas
Foto: Kurir / Dado Đilas

Ekipa Kurira je razgovarala s nekoliko bliskih prijatelja popularnog glumca koji poštuju njegovu molbu da ne govore za javnost o njegovom zdravstvenom stanju.

"Dragan i Milena će se obratiti javnosti kad on izađe iz bolnice. Verujemo da će Nikolić iz ove bitke izaći kao pobednik", otkriva jedan od prijatelja bračnog para Nikolić-Dravić.

"Sve informacije koje smemo da dajemo govorimo isključivo članovima porodice. Reći ćemo vam samo jedno - idemo samo polako i guramo. Dajemo sve od sebe da Draganu bude dobro. Njegova supruga Milena je zamolila da nikoga ne puštamo u šok-sobu bez prisustva članova porodice", rekli su za Kurir u Kliničkom centru Srbije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs