Neočekivano

Pre 30 godina, kad niko nije znao za njega: Bred Pit u filmu sa Goricom Popović i Milenom Dravić! (VIDEO)

Bio je mlad, mršav i kao neko pilence, prisetila se srpska glumica

Celebrities
17:03h Autor:
Pre 30 godina, kad niko nije znao za njega: Bred Pit u filmu sa Goricom Popović i Milenom Dravić! (VIDEO)
Foto: AP / Shizuo Kambayashi, Kurir / Dragana Udovičić

Pre 30 godina premijerno je prikazan film "Tamna strana sunca", u režiji Bože Nikolića. To je bio veliki prvenac Breda Pita, a jedna od partnerki mu je bila i Gorica Popović!

Gorica se nedavno prisetila snimanja ovog ostvarenja i trenutka kada je prvi put zapazila tada mladog i nepoznatog Pita, ne sluteći da će kasnije postati jedan od najlepših i najboljih holivudskih glumaca.

"Boža Nikolić je snimao film s američkim novcem u Budvi. Na set dolazi jedan mlad i lep glumac koji je već bio popularan među nemačkim turistima jer je valjda igrao u seriji Dalas. Žene su ga tamo jurile tokom snimanja", priseća se sa osmehom glumica i nastavlja:

"Bio je mlad, mršav i kao neko pilence, ali i tada je bio veliki profesionalac. Odgirao je sjajno tu ulogu dečaka koji ne sme da se izlaže sunčevim zracima. Došao je da se leči kod nekog našeg travara, a tu je pronašao i ljubav", kaže Gorica.

Žestoko je voleo tri žene: Sve ljubavne afere Rodžera Mura! (FOTO)

Nepokretnu majku Breda Pita u filmu je tumačila Milena Dravić, a Gorica Popović je bila njihova kućna pomoćnica.

"Nije bila velika uloga, ali mi je drago što sam imala prilike da igram u istom filmu s jednom velikom zvezdom poput Breda Pita. Nemam čak ni fotografiju s njim. Baš šteta, ali film čuvam na VHS kaseti", kaže Gorica.

Prokleta lepota Rite Hejvort: Donela joj sve osim sreće! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs