Stanje se popravlja

Dragan Nikolić skinut sa aparata: Van životne opasnosti

Zvezda srpskog glumišta, koji je nedavno operisan, hitno je primljen u bolnicu i lekari se bore za njegov život. Urađen mu je rentgen pluća i uzeta krv. Terapija mu je dodatno pojačana ali i dalje se oseća loše
Vesti
04:40h Autor:
Foto: Kurir / Dado Đilas

Dragan Gaga Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, bori se za život... Poslednje vesti kažu da je Nikoliću i dalje ugrožen život, međutim lekari su uspeli da poprave njegovo zdravstveno stanje.

 

Direktor Kliničkog centra Srbije prof. dr Miljko Ristić potvrdio je za Kurir da se slavni glumac nalazi u Urgentnom centru u teškom zdravstvenom stanju, ali mu se srećom oko 23 sata stanje poboljšalo.

 

"Njemu je nedavno urađena operacija debelog creva i bio je pušten kući, ali se pre nekoliko dana vratio u bolnicu zbog temperature i problema sa plućima. Pošto je bio u kritičnom stanju, koristio je respirator za disanje, ali srećom večeras mu je stanje poboljšano. Odvojen je od aparata za disanje, komunikativan je i oseća se bolje", rekao je prof. Ristić Kuriru.

 

Supruga slavnog glumca Milena Dravić neprestano je uz njega.

 

Velikan srpskog glumišta već neko vreme boluje od teške i opake bolesti. Nikolića je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić. Tada je otkriveno da ima problema s debelim crevom.

 

Prema pisanju medija, Nikolić se tada osećao dobro. Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog istih problema.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...