MUP Srbije upozorava

Prognoza za sutra: Spremite se za obilnije padavine!

Na osnovu meteorološkog upozorenja od Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, u nedelju, 5. aprila u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije, tokom noći, i u ponedeljak pre podne u jugoistočnim i istočnim krajevima, očekuju se obilnije padavine
Vesti
06:24h
Prognoza za sutra: Spremite se za obilnije padavine!
Foto: Shutterstock

Na osnovu meteorološkog upozorenja od Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, u nedelju, 5. aprila u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije, tokom noći, i u ponedeljak pre podne u jugoistočnim i istočnim krajevima, očekuju se obilnije padavine, saopštuilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova - Sektor za vanredne situacije je shodnodobijenom meteorološkom i hidrološkom upozorenju, obavestio komandanteokružnih, gradskih i opštinskih štabova za vanredne situacije da preduzmu sve aktivnosti u sprovođenju operativnih i preventivnih mera u sklopu jedinstvenog sistema zaštite i spasavanja, posebno na odbrani od poplava na vodotokovima drugog reda i sprečavanju pojave "urbanih poplava".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim nadležnim službama neprekidno prate stanje na terenu, saopštio je MUP.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs