Može mu se

Rešio da se odseli: Vlade Divac prodao vilu za 2,7 miliona dolara!

Legendarni košarkaš našao je kupca za vilu od 400 kvadrata u Pasifik Palisejdsu, elitnom delu Los Anđelesa
Vesti
11:10h Autor:
Rešio da se odseli: Vlade Divac prodao vilu za 2,7 miliona dolara!
Foto: Fonet

Izgleda da legendarni Vlade Divac nije talentovan samo za košarku, pošto mu prodaja nekretnina ide odlično.Vlade, koji je preuzeo funkciju potpredsednika Sakramento Kingsa, prodao je velelepnu modernu kuću u Los Anđelesu za čak 2.711,500 dolara, objavio je poznati kalifornijski list LA tajms.

Rodžer Federer se useljava u vilu od 8 miliona evra: Luksuzna kuća sa pogledom na Ciriško jezero!

Kuća od 400 kvadratnih metara nalazi se u elitnom delu grada Pasifik Palisejdsu, a ima fenomenalan pogled na okean i brda.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Divac u poslednje vreme nije mnogo boravio u kući idealnoj za veliku porodicu, pošto, pored ogromne dnevne sobe i trpezarije, sadrži čak pet odvojenih spavaćih soba sa pet kupatila, đakuzi, kancelariju i ostale pomoćne prostorije. U garaži ima mesta za dva automobila, a ispred kuće za još šest.

Ana Nikolić kupila vilu na Tajlandu: Tropski raj po njenom ukusu!

Divac je pre godinu dana stavio kuću na prodaju, traživši za nju 3,25 miliona dolara, a dve godine pre toga nuđena je za luksuzno izdavanje. Cena je bila čak 13.000 dolara za mesec dana. Nije poznato da li je bilo zainteresovanih podstanara, ali s obzirom na to šta sve kuća sadrži, cena za taj deo Los Anđelesa sasvim je primerena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs