Nakon pada

Neda Arnerić želi da proda stan: Ukleta zgrada?

Glumica planira da se odseli iz zgrade sa koje je pala pre dve nedelje, jer ne želi da je išta podseća na incident
Šuška se
14:20h Autor:
Neda Arnerić želi da proda stan: Ukleta zgrada?
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Neda Arnerić (63), koja je pre dve nedelje pala sa terase svog stana u Dubljanskoj ulici na Vračaru, juče je napustila bolnicu. Ona, saznajemo, ne želi više da živi u toj zgradi, zbog čega planira da proda nekretninu, piše Kurir.

Njene komšije se brinu da li će uopšte moći da pronađe kupca.

"Neda će teško prodati stan. Svugde se piše da živi u ukletoj zgradi i da je njen stan proklet", komentarisala je komšinica iz susedne zgrade s prijateljicom.

Glumica će do odlaska u Beč, gde će nastaviti s lečenjem, boraviti u stanu u kom s dogodila nesreća. Ona je juče bukvalno pobegla iz bolnice. Brat i snaja su je izveli na sporedan izlaz, a za to vreme njen suprug Milorad Meštrović je na sve načine pokušavao da novinarima zavara trag.

Podsetimo, poznata glumica je u nedelju 8. aprila pala s trećeg sprata zgrade na limeni krov i zadobila povrede vrata i kičme.

Nedin suprug Milorad Meštrović izjavio je tada da je Arnerićeva pala dok je prostirala veš, međutim, u javnosti su se pojavile spekulacije da je pokušala da izvrši samoubistvo.

Iako je Neda Arnerić zadobila teške povrede, ona se poslednjih dana uspešno oporavlja, a odskoro je napravila i prve korake, o čemu je Kurir već pisao.

"Vesela je i nasmejana. Šeta hodnikom i jedva čeka da ode svojoj kući i suprugu Miloradu. Stalno o njemu priča - rekao je pre nekoliko dana izvor za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs