Novi početak

Uselili se u stan: Andrija Milošević otpočeo zajednički život sa devojkom!

Glumački par, koji je u vezi četiri godine, navikao se na život pod istim krovom i uveliko planira venčanje u septembru
Šuška se
16:36h Autor:
Uselili se u stan: Andrija Milošević otpočeo zajednički život sa devojkom!
Foto: Instagram / Andrijamilosevic_official

Andrija Milošević započeo je zajednički život s devojkom Aleksandrom Tomić. Glumac se s budućom suprugom uselio u stan od 120 kvadrata u blizini Hipodroma, za koji je pre više od godinu i po iskeširao čak 200.000 evra.

Kako Kurir saznaje, glumački par, koji je u vezi četiri godine, navikao se na život pod istim krovom i uveliko planira venčanje u septembru.

"Kada je Andrija 2015. kupio stan na Banovom brdu, znao je da će se u njega useliti s devojkom, ali se preseljenje odužilo. Zbog čestih putovanja nije imao vremena da se posveti sređivanju stana, pa je njegova devojka umešala prste", priča izvor za Kurir.

"Sandra je svakog dana ponavljala Andriji da treba da se posveti uređenju nekretnine, a i ona je neke poslove preuzela na sebe. Ona je stan uredila do perfekcije i Andrija nije imao nikakvih zamerki. Krajem prošle godine konačno su se stekli uslovi da se usele u Andrijin stan. Otkako su započeli zajednički život, sve im je nekako krenulo nabolje . Oboje žele da što pre zasnuju porodicu jer se mnogo vole i odlično slažu", završava sagovornik Kurira.

Ekipa Kurira pozvala je glumca za komentar, ali on nije odgovarao na pozive. Trenutno se sa Sandrom nalazi na odmoru u Kolumbiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs