Doneli odluku

Meljničenkovi rešili da prodaju luksuznu jahtu: Evo šta je razlog!

Jahtu "A" koja je na prodaji mnogi nazivaju dvorcem na vodi, a dugačka je čak 147 metara
Šuška se
09:56h Autor:
Foto: Profimedia

Sandra i Andrej Meljničenko oglasili su prodaju svoje luksuzne jahte „A“ za 300.000.000 dolara, prenosi Daily Mail.

 

Bogati supružnici na ovaj korak su se odlučili jer su sebi već obezbedili novo plovilo, vredno čak 400.000.000 miliona dolara, o čemu je Kurir pisao. Izgradnja ove luksuzne jahte počela je još 2012. godine, ali su se detalji čuvali kao državna tajna.

 

Inače, prethodni brod ruski milijarder je nazvao „A“ po početnom slovu imena svoje supruge, bivše modelsice Aleksandre. Ona je i dalje jedna od najvećih u svetu, ali im više nije potrebna, pošto su sebi obezbedili još veću i bolju, koju su nazvali „Vajt prl“ (beli biser).

 

Inače, jahtu koja je na prodaji mnogi nazivaju dvorcem na vodi, a dugačka je čak 147 metara. Ruski milijarder je oduvek insistirao da posada pre ulaska na nju potpiše ugovor o poverljivosti i ne govori o enterijeru niti bilo čemu što se dešava unutar nje. Ipak, na Jutjubu se pojavio snimak ovog „plutajućeg bogatstva“. Celokupan dizajn bio je poveren Filipu Starku, pa je francuski arhitekta dao mašti na volju. Luksuz je primetan na svakom koraku, pa čak i brodski kapetan sedi u stolici od krokodilske kože.

 

Bogatstvo ove Srpkinje prevazilazi sva očekivanja: Ona je okružena luksuzom! (FOTO)

 

Enterijer je urađen u staklu, sa ogledalima, vitražima i kristalima. Boje nameštaja savršeno se uklapaju u morski ambijent.

 

Do glavne spavaće sobe silazi se vijugavim stepenicama, a hodnik je prekriven sa bezbroj listića srebra, koji odaju utisak riblje krljušti. Gelender na stepenicama je ručno rađen i koštao je 60.000 dolara. Sandra i Andrej poslednjih deset godina krstarili su svuda po svetu ovom jahtom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...