Zmija joj u novčaniku

Lepa Brena štedi svaki evro: Ne da pare za parkiranje jahte! (FOTO)

Vlasnica "Granda" sunča se u luci u Opatiji, gde su brodovi bogataša, ali je svoj čamac usidrila u Rijeci jer je tamo mnogo jeftinije
Šuška se
12:40h Autor:
Lepa Brena štedi svaki evro: Ne da pare za parkiranje jahte! (FOTO)
Foto: Instagram / Lepabrenaa

Lepa Brena je prošle nedelje bila glavna atrakcija na Hrvatskom primorju, ali iz pogrešnih razloga! Jugoslovenska folk zvezda se baškarila na svojoj jahti u Opatiji, a meštani su se smejali na njen račun jer čuvena pevačica jahtu ne parkira u opatijskoj uvali, već u Rijeci. Razlog prava sitnica: za parkiranje u Rijeci se plaća 100 evra, a u Opatiji čak 2.000 evra!

"Sad smo se uverili da je Brena stvarno škrtica kao što se priča! Usidrila se ovde u Opatiji među bogataške brodove da je svi vide, a do juče joj je jahta bila u Rijeci. Ne znam šta glumi?" rekli su vlasnici jedne od jahti u Opatiji, koji su sa svoje palube gledali Brenu kako se sunča.

Kraj srednje škole: Ovako je Viktora Živojinovića Lepa Brena ispratila na matursko veče! (FOTO)

Kad su ih upitali kakve veze ima što je "do juče bila u Rijeci", objasnili su da im je smešno to što je vlasnica "Granda" izabrala jeftiniju parking zonu.

"Plovila u Opatiji plaćaju godišnje 2.000 evra za parkiranje, dok je u Rijeci ta cena mnogo manja, samo 100 evra. Gospođa Brena očigledno zna tu foru, pa jahtu ukotvi u riječkoj marini, a kad dođe sezona, provoza se do Opatije, ugura se među nas koji smo čitavu godinu ovde i pravi se važna. Glas o tome brzo se proneo našim gradom, pa se sad smejemo na njen račun", otkrili su meštani.

Ali Lepa Brena baš i nije marila za njihove priče. A i zašto bi? Lepo je uštedela, pa je opušteno uživala u suncu i izležavala u kupaćem, dok je joj je društvo pravio "kapetan lađe". Inače, Brena i njen suprug Boba Živojinović su jahtu kupili prošle godine i kako je Kurir tada pisao, platili su je 100.000 evra.

"Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama", rekla je pevačica tada za Kurir.

Spremila 50.000 evra: Lepa Brena renovira luksuzan stan u Monte Karlu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs