Čitava decenija je prošla

Sećanje na Milovana Ilića Minimaksa: 10 godina od smrti nezaboravnog humoriste

Izabrane Minikasove aforizme, pesme, priče i komentare govoriće glumac Milan Milosavljević, a veče će voditi književnik Miljurko Vukadinović
Vesti
23:38h Autor:
Sećanje na Milovana Ilića Minimaksa: 10 godina od smrti nezaboravnog humoriste
Foto: Kurir Arhiva

Veče sećanja na Milovana Ilića Minimaksa (1938-2005), legendarnu medijsku ličnost, novinara, radio i TV voditelja, satiričara i aforističara, organizuju u ponedeljak 9.2.2015. godine u 18 sati u sedištu Udruženja književnika Srbije (UKS) u Francuskoj ulici 7, Udruženje Kragujevčana u Beogradu, Radio Beograd Drugi program i Udruženje književnika Srbije.

Dobitnica Nušićeve nagrade za životno delo je Radmila Živković! Više saznajte OVDE.

U omažu nezaboravnom humoristi povodom 10 godina od njegove smrti, učestvuju Radomir Andrić, predsednik UKS, Đorđe Malavrazić, urednik Radio Beograda, Zoran Matović, predsednik Udruženja Kragujevčana u Beogradu i Dragutin Minić Karlo, predsednik Sekcije satiričara UKS.

O Milovanu Iliću Minimaksu, koji je uređivao i vodio popularne emisije na Radio Beogradu, Televiziji Beograd, TV Politika i TV Pink i koji je sarađivao sa svim značajnim dnevnim i periodičnim novinama govoriće i njegovi saradnici i prijatelji Dejan Pataković i Veljko Žujović.

Izabrane Minikasove aforizme, pesme, priče i komentare kazivaće glumac Milan Milosavljević, a veče će voditi književnik Miljurko Vukadinović, urednik Tribinskog programa UKS.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs