Užasna nesreća

Brus Džener u stravičnom saobraćajnom udesu: Žena izgubila život, petoro dece povređeno! (FOTO)

Za poginulu ženu se veruje da je komšinica Kardašijanovih, a povređeno je petoro dece, među kojima je jedna beba, kao i dvoje odraslih
Vesti
17:02h Autor:
Brus Džener u stravičnom saobraćajnom udesu: Žena izgubila život, petoro dece povređeno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brus Džener, bivši muž Kris Džener, majke sestara Kardašijan i Džener, jedan je od učesnika jučerašnje stravične saobraćajne nesreće u Malibuu, Kalifornija, u kojoj se našlo osam osoba u četiri automobila i svi sem Brusa su povređeni, uključujući i jednu bebu, piše TMZ.

Svedok navodi da je Džener svojim crnim Kadilakom Eskalejdom naleteo na zadnji deo belog Leksusa što je izazvao lančani sudar. Dženerova porodica tvrdi da su Brusa proganjili paparaci, čak njih pet, i da je to glavni uzrok nesreće. S druge strane, ABC’s Eye Witness News navodi kako nigde u blizini nije bilo paparaca. Taj važan detalj će još da razjasni policija.

Kris Džener povređena: Saznala da je njen bivši muž u vezi sa njenom bliskom prijateljicom!

Policija navodi da rijaliti zvezda nije vozila prebrzo. Poslednje informacije govore da policija traži sudski nalog za proveru Brusovog mobilnog telefona jer postoji sumnja da je u vreme nesreće slao poruke. Navode i to da će biti teško dokazati da je slao poruke baš u vreme same nesreće. Policija je sigurna da je Brus pokušao da izbegne sudar prema tragovima guma njegovog automobila.

Činjenice o Kardašijanovima: Kim "vredi" 65 miliona dolara, mama Kris snimila spot! (VIDEO)

Policajci su na licu mesta uradili alkotest, ali je on pokazao da Brus nije imao alkohola u krvi. Za poginulu ženu se veruje da je 69-godišnja komšinica porodice Kardašijan. Inače, u poslednje vreme Džener ne silazi sa naslovnica svetskih magazina zbog promene pola kojoj se trenutno podvrgava, mada on to do sada nije komentarisao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs