Verbalno maltretiranje sa smrtnim ishodom

Devojka se ubila nakon 1400 nasilničkih poruka od svog dečka!

U nekim porukama Den Šearin je išao toliko daleko da je svoju devojku Brijanu Robinson nazivao "retardiranom", pretio joj je da će "bolji seks da nađe na svakom koraku" i govorio joj da "ne želi glupaču pored sebe". Ona više nije mogla da podnese takav pritisak
Vesti
21:20h Autor:
Devojka se ubila nakon 1400 nasilničkih poruka od svog dečka!
Foto: Thinkstock

Brijana Robinson, 20-godišnjakinja iz Amerike izvršila je samoubistvo jer više nije mogla da podnese verbalno maltretiranje putem sms poruka od strane njenog dečka, 38-godišnjeg Dena Šearina.

Brijana Robinson sa tetkom
Brijana Robinson sa tetkom

Njih dvoje su se upoznali preko Fejsbuka, započeli vezu i uskoro počeli da žive zajedno. Tokom njihove tromesečne veze, Šearin ju je zlostavljao nasilničkim porukama, kojih je poslao više od 1400 u toku samo jednog meseca, prenose strani mediji.

"Više si zainteresovana za hranu, televiziju i sve ostalo, sem za svog partnera, zato je sve uništeno", jedna je od tih poruka.

Samo nekoliko minuta nakon što je primila tu poslednju poruku, Bri je izvršila samoubistvo skočivši sa terase. Njena porodica krivi Šearina, piše Mama mia.

"Poruke su odvratne, to je nešto najgore što možete da kažete jednom ljudskom biću. Pogotovo onome koga navodno volite", rekla je slomljena Brijanina majka Ilejn Robinson. "Mislim da on ne zna šta je ljubav."

U nekim porukama Den je išao toliko daleko da je svoju devojku nazivao "retardiranom", pretio joj je da će "bolji seks da nađe na svakom koraku", i govorio joj da "ne želi glupaču pored sebe".

Uprkos groznim porukama, Bri mu je odgovarala: "Mnogo te volim, nadam se da mogu da poboljšam našu vezu i da te usrećim."

"Ti si najgori izgovor za devojku. Svakim danom samo pogoršavaš stvari", napisao joj je Den.

Šearin nije prošao nekažnjeno zbog maltretiranja, već je proglašen krivim i osuđen na 6 meseci zatvora.

Međutim, Den je uložio žalbu, zbog koje bi, ako bude prihvaćena, mogao da se nađe na slobodi za koji dan.

Brijanina porodica smatra da je Den uspeo da zavede nesrećnu devojku na podmukao način - manipulacijom.

"Obećavao joj je kule i gradove, da će da joj nađe posao na kruzeru... Bio je šarmer, veoma harizmatičan", izjavila je Brijanina tetka Džanin Makni.

"On nije čovek, zaista mislim da je bio đavo", dodala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs