7 PORUKA ZBOG KOJIH ĆE ON DOTRČATI DO VAS: Mudre žene znaju kako da motivišu muškarca ukoliko se malo "OHLADIO" u vezi

Poruke koje svaka mudra žena piše svom muškarcu kako bi ga motivisala da požuri kući posle posla.

Ljubav
Autor:
7 PORUKA ZBOG KOJIH ĆE ON DOTRČATI DO VAS: Mudre žene znaju kako da motivišu muškarca ukoliko se malo "OHLADIO" u vezi
Foto: Shutterstock

Poruke zbog kojih će muškarac poželeti da doleti do vas kući i neće ga ometati druge stvari...Mudre žene znaju kako da njihov partner trči kući sa posla jer je kluč u motivaciji. Ne dozvolite da traže izgovore za vaše zajedničko vreme.

1. „Ja, šampanjac i kupka sa laticama ruža te čekaju”

Nekim ženama muškarci žure kući s posla, dok drugima traže izgovor da dođu kasnije. Sve je u motivaciji. Ukoliko je vaš izabranik siguran da ga kod kuće čekaju žalbe i mnoga druga prigovaranja, onda je sasvim logično zašto traži razlog da duže sedi na poslu.

Kada je čovek zna da će njegova voljena pripremiti ukusnu večeru ili obećati romantičnu noć, onda će se potruditi da sve svoje poslove obavi ranije, samo da bi mogao brzo da dođe u svoj mali "raj" .

ljubav, par, romantika
foto: Shutterstock

2. „Ima toliko stvari koje treba uraditi, ali mislim samo na tebe. Zarazan si kao virus."

Muškarac je zadovoljan i srećan kada njegova voljena pokazuje svoja osećanja. A malo humora učiniće poruku nebanalnom i prirodnijom.

Fokusirajte se na njegove interese kada pravite analogiju. Neka to bude slatko i romantičo ali u duhu vaših internih šala.

3. „Ozdravi što pre, uveče će tvoja medicinska sestra brinuti o tebi“

Važno je ne samo da delite srećne trenutke sa voljenom osobom, već i da ga podržite u teškim trenucima. Vi ste na poslu, a njemu je dosadno i muči se kod kuće.

Čak i ako uopšte nemate vremena, ipak morate da izdvojite par minuta za ovaj jednostavan i kratak SMS, koji će pokazati da razmišljate o njemu i brinete o njemu.

Žena, Devojka, uživanje, Leto, Odmor, Par, Ljubav, Jutro
foto: Shutterstock

4."Imam iznenađenje za tebe. Pitam se kako ćeš reagovati..."

Malo intrige će samo ojačati vezu. Ne treba uvek unapred pripremiti čoveka na pozitivne ili negativne emocije.

Neka malo bude u neznanju, očekujući iznenađenje. Važno je da povremeno iznenadimo jedni druge, stvorimo neke pozitivne trenutke, iznenađenje bi gotovo uvek trebalo da bude prijatno.

5.„Toliko mi nedostaješ, šteta što još nisu smislili način da ti pošaljem poljupce i zagrljaje“

Ne stidite se da pričate o svojim osećanjima. Ako ti nedostaje, reci mu to na neki kretivan način. Samo izbegavajte banalno „nedostaješ mi“.

Pokažite na delu svoju maštu i kreativnost. Biće mu drago da dobije poruku ispunjenu nežnošću i ljubavlju u sred užurbanosti radnog dana.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

6. „Piši ako treba da razgovaramo, uvek naći ću vremena za tebe“

Nekad se desi da bukvalno nemate slobodnog minuta i da je na poslu potpuni haos. Ipak, dajte do znanja vašem partneru da ste tu za njega kad god mu zatreba vaša pažnja i da ste spremni da na trenutak ostavite posao po strani i saslušate ga ukoliko ima problem.

7. „Da li kasniš? U redu, topla večera i zagrljaji te čekaju.”

Kada čovek kasni sa posla, u većini slučajeva će mu se zameriti jer će se „sve ohladiti i pokvariti“.

Pokušajte da izbegnete ovakve komentare i baš naprotiv pružite podršku svom partneru jer dešava se da se posao nagomila ili da upadne u saobraćajnu gužvu pa ne može da utiče na svoje nenamerno kašnjenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs