Za prvorođene bebe u 2023. godini spremno 225 poklona

Mnogi će se složiti da je roditeljstvo jedna od najlepših stvari, a ako na to dodamo i novogodišnje praznike, čarolija je potpuna.

Vesti
Autor:
Za prvorođene bebe u 2023. godini spremno 225 poklona
Foto: Promo

Tako je kompanija NIS u okviru svoje nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“ pripremila čak 225 poklon paketa za prvorođene bebe u 2023. godini. Naime, u 15 gradova u Srbiji po 15 prvorođenih dečaka i devojčica i njihove roditelje kompanija NIS će obradovati vrednim poklon paketima. Paketi sadrže proizvode domaćih proizvođača koji su neophodni bebama i mamama u prvim danima nakon dolaska kući iz porodilišta. Ovoj novogodišnjoj akciji pridružili su se zaposleni NIS-a, članovi Kluba volontera, koji su poklonili pelene za jednokratnu upotrebu.

Vredni članovi Kluba volontera NIS-a će se pobrinuti da svih 225 poklon paketa stignu do prvorođenih beba, već u prvim danima 2023. godine.

Kompanija NIS je svoju kampanju „Da se nove nade rode“ posvetila unapređenju uslova za rad zdravstvenih ustanova u oblasti reproduktivnog zdravlja sa ciljem da se doprinese povećanju nataliteta u našoj zemlji. Zbog toga je ova kampanja u 2022. godini realizovana širom Srbije. Kroz različite programe davanja podržano je ukupno 40 zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština naše zemlje.

Tako će zdravstvene ustanove dobiti najsavremeniju medicinsku opremu koja će zasigurno doprineti poboljšanju uslova za rad, već i ostvarenju zajedničkog cilja – da nam se rode nove nade širom Srbije.

Nis
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs