Do pobede

EVO ŠTA JE PRESUDILO DA URAGANKE PROĐU U FINALE EVROVIZIJE: Da li je ovo recept za pobedu? (VIDEO)

Na roterdamskoj sceni, sinoć je naša grupa Hurricane uspela da se plasira na veliko finale Evrovizije

Vesti
09:26h Autor:
EVO ŠTA JE PRESUDILO DA URAGANKE PROĐU U FINALE EVROVIZIJE: Da li je ovo recept za pobedu? (VIDEO)
Foto: Profimedia

Sinoć su naše Uraganke uskovitlale veliku roterdamsku scenu i uspele da uđu u finale Evrovizije i to kao jedini izvođači iz regiona.

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević izašle su na binu i napravile pravi dar-mar, a nakon njihovog nastupa, svima je bilo jasno da smo prošli u finale.

Ove tri stvari su bile presudne:

Neverovatna energija na sceni - što su potvrdili brojni komentari na društvenim mrežama poput: "Srbija me podseća na Destiny's child", "Oprostite, ali niko nije mogao očekivati ovo od Srbije. Bio je ovo nastup večeri", "Loco Loco nam je oduzeo dah. Super devojke iz Srbije", "Moj Bože, Srbija je bila brutalna", samo su neki od komentara s društvenih mreža koje su dobile sa svih strana Europe.

Podrška Marije Šerifović - Marija je u Roterdam došla da bi bila podrška, ali i da bi u neku ruku lobirala za naše devojke. Kao velika pobednica Evrovizije 2007. godine, Marija je ostala upamćenja, pa se njen glas daleko čuo. Na društvenim mrežama objavila je: IDEMO U FINALE!

Smisao za humor grupe Hurricane: Još uvek se priča o videu iz bekstejdža, gde su devojke razgovarale sa voditeljkom koja ih je ponudila kolačima. One su odbile, pravdajući se time da moraju da paze na liniju, a već sledeći momenat je video prikazivao Ivanu, Sanju i Kseniju kako pohlepno gutaju poslastice. Ovo je nasmejalo obožavaoce Evrovizije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs