JEZIVA SUDBINA

BIVŠOJ MISICI LJUBOMORNI DEČKO KISELIONOM UNAKAZIO LICE: Nakon pakla koji je preživela, on joj je vratio osmeh na lice!

U jednom danu život joj je postao agonija, ali je ona iz svega izašla kao pavi pobednik

Vesti
Autor:
BIVŠOJ MISICI LJUBOMORNI DEČKO KISELIONOM UNAKAZIO LICE: Nakon pakla koji je preživela, on joj je vratio osmeh na lice!
Foto: Profimedia

Lepa Džesika Notaro imala je sve u životu - lepotu, talenat, ljubav... radila je i kao trener foka i delfina u velikom akvarijumu u rodnom Riminiju, ali se bavila i plesom i pevanjem. Činilo se da je sve savršeno, a onda je jedan nemili događaj u trenutku njen život pretvorio u pakao.

Nekadašnja misica zabavljala se tri godine sa Horheom Edsonom Tavaresom, međutim, nakon jedne velike svađe su raskinuli. Tog 10. januara 2017. ispred njenog doma sačekao ju je tada već bivši dečko i polio kiselinom trajno joj unakazivši lice ožiljcima, a oštetio joj je i vid na levom oku.

"Sigurno se krio među ostalim automobilima, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše", ispričala je svojevremno nakon ekcesa ova 30-godišnjakinja.

SVE TAJNE IZ ŽIVOTA VODITELJKE EUROSONGA: Rodila se kao dečak, sa 19 postala žena! 2018. preživela neopisivu tragediju!

Džesika i Edson upoznali su se u akvarijumu gde su oboje radili, a u početku je ljubav cvetala. Ipak, vremenom se ispostavilo da je on vrlo nasilan čovek, a manekenka nikako nije uspevala da ga ostavi. Proganjao ju je, a čak ni prijava policiji nije uspela da joj pomogne da se istrgne iz njegovih kandži. Najjezivije od svega bilo je to što Edson nije slučajno izabrao 10. januar za koban napad - šest godina ranije baš na taj datum Džesikin mlađi brat se obesio.

"Tavares je bio najveća ljubav u mom životu, uprkos izdajama i problemima u vezi zbog njegovih stavova. Ali dugo nisam mogla da ga napustim. Kada sam počela da jasnije vidim stvari, skupila sam snagu i odlučila da ga napustim. Rekao mi je: "Platićeš mi, ja ću ti uništiti život, a da te ne dodirnem prstom", ispričala je Italijanka na suđenju.

Tavares se u početku izjašnjavao kao nevin, uprkos tome što su u njegovom stanu pronađene boce sa kiselonom, a čak je navodno i u zatvoru pokušao da izvrši samoubistvo, što njegov advokat nikada nije potvrdio, ali je istakao da je kod mladića primećeno "naglašeno depresivno stanje i duboka slabost". Na kraju cele priče dobio je presudu od samo 15 godina zatvora.

Zbog ljubomore dečko joj je kiselinom unakazio lice: Imala je 400 plastičnih operacija, a sad šalje snažnu poruku svima!

Džesika koja je nekada bila misica na različitim takmičenjima, nakon napada provela više od dva meseca u bolnici, a imala je nekoliko operacija, uključujući i onu koja joj je sačuvala vid. Vremenom su plastični hirurzi delimično uspeli da joj rekonstruišu lice, a lepa brineta je zahvaljujući svom snažnom karakteru smogla snage da nastavi dalje.

Nakon dužeg perioda, Džesika se prošle godine pojavila na festivalu u Veneciji, a okupljeni nisu mogli da sakriju oduševljenje njenom pojavom. Džesika je konačno, nakon brojnih operacija i pakla koji je preživela vratila osmeh na lice.

Inače, danas je aktivna kao voditeljka, plesačica i društvena aktivistkinja, ali i influenserka - na Instagramu je prati više od 350 hiljada ljudi. Džesika nije izgubila ni veru u ljubav - već dve godine je u ljubavi sa Italijanom, a često objavljuje njihove zajedničke fotografije.

ODBILA BRANDA I SINATRU, NJENA NAJVEĆA LJUBAV PRERANO JU JE NAPUSTILA: Životna priča Žaklin Bize! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs