HRABRO

Zbog ljubomore dečko joj je kiselinom unakazio lice: Imala je 400 plastičnih operacija, a sad šalje snažnu poruku svima!

Tog dana joj se život pretvorio u pakao, ali ona se ne predaje...

Lifestyle
09:49h Autor:
Zbog ljubomore dečko joj je kiselinom unakazio lice: Imala je 400 plastičnih operacija, a sad šalje snažnu poruku svima!
Foto: Profimedia

2008. godine svet je zanemo posle informacije da je poznatu voditeljku, Kejti Pajper, saradnik njenog dečka polio kiselinom i uništio joj lice. Poslednjih 9 godina ona je provela u bolnici pokušavajući da povrati stari izgled.

90 posto kože lica joj je spaljeno, a na jeno oko je potpuno oizgubila vid.

U trenutku kada se ovo dogodilo ona je imala 24. godine, a zbog ljubomore njen život se u trenu pretvorio u pakao. Stefan Silvestri je polio voditeljku po nalogu nenog dečka, Denija Linča.

Bila je obična devojka koja je zaludela najcenjenijeg reditelja Holivuda: Turbulentan život Tipi Hedren! (FOTO)

U tom trenutku ona je započinjala karijeru Tv voditeljke i preselila se u London. Linč je sa Kejti stupio u kontakt preko fejsbuka, a nakon nekoliko nedelja dopisivanja, pristala je da se i vide. Pričom je osvojio i oni su započeli vezu.

Nakon samo 2 nedelje veze dogodio se prvi incident. Kejti i Linč su se našli u jendom hotelu i baš tad njen život se potpuno promenio. U hotelskoj sobi Linč je pretukao i silovao Pajper. Pretio joj je da će je iseći žiletom i obesiti. Na kraju, nekoliko puta ju je ubo nožem u ruke. Sve je prijavila policiji, ali dva dana nakon napada, Linč je zvao Pajper da joj se izvinjava. Nagovorio je da ode do internet kafića kako bi pročitala poruku koju joj je poslao na Fejsbuku.

Saradnik koga je Linč unajmio joj je prišao dok je sedela u tom kafiću i polio kiselinom.

Fotografije njenog lica su potresle javnost, a mnogi nisu mogli da prepoznaju nekadašnju lepoticu.

Intrigantan život najveće muzičke legende:Imao 12. dece,zbog smrti brata oslepeo,iz pakla droge nikad nije izašao!(FOTO)

Godinu dana nije izlazila iz kuće, a onda je rešila da povrati svoj život i postane primer jake žene. Danas se zalaže za prava žena i pomaže žrtvama zlostavljanja preko dobrotvorne organizacije koju je otvorila.

Prisećajući se prvih dana u bolnci rekla je: "Medicinska sestra koja je brinula o meni je počela da govori o Bogu i religiji pokušavajući da me uteši. U tom trenutku sam mislila da je moj život gotov. Ali sećam se da mi je rekla: "Stvari se dešavaju sa razlogom. Ovo nije kraj. Bog vam sprema velike stvari. Te noći sam se prvi put molila. Tada se dogodila najčudnija stvar. Soba se činila neverovatno svetlom i osećala sam da me obavija topao zagrljaj. Glas u mojoj glavi je rekao: "Sve će biti u redu" ispričala je ona.

Ispovest Mine Lazarević o malignom raku štitne žlezde: Sakrila bolest od dece, godinu dana jedva pričala!

Ona je do danas imala 400 operacija, a poslednja je bila nedavno. Nakon uspešnog zahvata ona je poručila svima preko društvenih mreža da se nikad ne predaju i da u životu uvek treba naći pozitivnu stranu, čak i kad je najteže.

Kejti je uspela da izgradi uspešnu karijeru nakon incidenta. Ona je danas zaštitno lice mnogoh brendova, a krasila je mnoge naslovne strane. Pored sebe ima ljubav svog života i ćerkicu Bel Elizabet. Pre nekoliko godina ni ona sama ne bi verovala da je to moguće.

Razvrat i ludilo najveće boginje Holivuda: Muškarci su joj jeli iz ruke-o njenom bludu i dan danas se priča!(FOTO/VIDEO)

foto: Profimedia

I Stefan Silvesti i Deni Linč osuđeni su na doživotne robije, sa mogućnošću izlaska iz zatvora posle 12 (Stefan) i 16 godina (Deni).

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs