Vaš novi pomoćnik broj 1

Kako da cela kuća zablista za nekoliko minuta, od poda do plafona: Ovo je spas za svaku ženu!

Kako da rešimo svakodnevnu muku čišćenja tako da nam više ne bude zlo od same pomisli na usisavanje i brisanje podova?

Lifestyle
Autor:
Kako da cela kuća zablista za nekoliko minuta, od poda do plafona: Ovo je spas za svaku ženu!
Foto: Shutterstock

Svi volimo da nam dom bude čist i uredan, ali nema čoveka koji će vam reći da uživa u čišćenju, naročito ako u kući imate malu decu ili kućne ljubimce. Dlake su na sve strane, mrve i fleke vremenom pokušavate da ne vidite jer su konstantno na sve strane...

Tu su i oni trenuci uživanja na kauču uz kokice i dobar film, iza kojeg ostane gomila mrva po nameštaju i slične situacije.

Kako da rešimo svakodnevnu muku čišćenja tako da nam više ne bude zlo od same pomisli na usisavanje i brisanje podova?

Imamo rešenje - Rowenta Steam & Clean RY8561 inovativni paročistač je savršen multifunkcionalni pomoćnik koji će vam definitivno olakšati i svakodnevno sređivanje, i život!

Izdvajamo tri najveće prednosti Rowenta Steam & Clean paročistača:

- Dubinsko čišćenje uz dvostruku uštedu vremena

zahvaljujući pari, istovremeno dubinski usisava i čisti sve vrste podnih površina, nameštaja i drugih površina, uključujući i teško dostupna mesta;

- Zdravo čišćenje

Parna snaga ubija 99,9 odsto bakterija i to na potpuno prirodan i zdrav način - bez hemikalija koje štetno utiču na zdravlje i okolinu;

- Multifuncionalnost

Brojni nastavci i usmerivač pare omogućavaju da brzinski i dubinski očistite svaku površinu u domu, od prozora i ogledala, preko podova kupatila, kuhinje i ostalih prostorija do tekstila na nameštaju.

foto: Promo

Uz Rowenta Steam & Clean nemate razloga da brinete da će se neka od površina oštetiti, jer se snaga pare prilagođava površini koju čistite.

Rowenta Steam & Clean oduševiće vas svojom efikasnošću - u samo jednom pokretu ostavlja besprekorno čiste površine, štedeći vaše vreme koje umesto na čišćenje, ribanje i usisavanje možete iskoristiti za nešto bolje, lepše. Za vrhunski rezultat zadužena je i napredna Cyclonic tehnologija omogućava visok nivo odvajanja vazduha i prašine

Uz Rowenta Steam & Clean dolaze i efikasne, otporne krpe od najlona i mikrofibera namenjene pranju podova i veoma zaprljanih površina i tvrdih fleka, koje su perive u mašini i mogu se ponovo upotrebljavati.

Zbog svih fenomenalnih mogućnosti koje nudi, možda vam se učini da je glomazan i težak za upotrebu, ali u zabludi ste - upotreba je veoma jednostavna, a odlaganje i prenošenje još lakše zbog svog oblika i težine.

Uštedite dragoceno vreme i istovremeno sačuvajte zdravlje vrhunskom čistoćom doma bez upotrebe štetnih hemikalija. Uverite se zašto je Rowenta Steam & Clean savršen multifunkcionalni pomoćnik u svakom domu i apsolutni spas za svaku ženu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs