4 balkanska trika za odmor tokom radnog vremena: Ove fore morate probati

Najbolji načini da sebi olakšate radne dane

Enterijer
14:50h Autor:
4 balkanska trika za odmor tokom radnog vremena: Ove fore morate probati
Foto: Shutterstock

Leti nije lako raditi - vrućine su velike, a kad vidite kako drugi uživaju na slikama na mrežama - samo vam je teže! Zato leti u radnim danima treba da napravite sebi opušteni "balkanski režim".

A šta on podrazumeva?

Reč je o uživanju posle radnog vremena!

Ovo su moguće opcije:

Odlazak na bazen ili kupalište posle posla

Gledajte da se posle posla relaksirate uz reku. Ako ste u Beogradu, pravac Ada ili bazen. Malo plivanja će vam razmrdati telo, posebno ako ste ceo dan proveli sedeći pod klimom.

Ranije lezite

Iskoristite letnju vrelinu za kvalitetan san! Dođite naspavani na posao, odmorni, a ne podbuli i umorni od prethodnog dana. Usput uvek pijte pomalo vode, da na radno mesto stignete osveženi, kao sa odmora, a ne iz dubokog sna!

Smanjite kuvanje

Jedan dan posvetite kuvanju ručaka. Postoje u Srbiji razne kutijice za odlaganje, pa kad jedno popodne potrošite na pripremu hrane, obroke zaledite, a onda danima jedite to spremno bez trošenja vremena i zagrevanja stana! U ovim situacijama koristite Perfexove ubruse da se obrišete, umesto krpe koje imate, kako biste manje prali, a više uživali! Na sve to, ubrusi ovog proizvođača su higijenskije rešenje od krpa - nema bojazni da možete pokupiti neku bakteriju jer Perfex ispunjava razne stroge standarde koji garantuju kvalitet!

Mudro čistite stan

Mudro čišćenje stana podrazumeva da treba da smanjite prekomerno ribanje. Umesto da perete krpe na 95 stepeni, čekate mašinu da završi, pa peglate po ovoj vrućini, koristite Perfexov ubrus Professional - menja krpu u svim situacijama i veoma je kvalitetan. Takođe, svakog dana odradite mali deo spremanja, pa će stan uvek biti čist! Bolje nego da jedan ceo dan trošite na besomučno čišćenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs