VELIKO BRAVO!

Sakupljen novac za malu Sofiju: Naš teniski as još jednom pokazao da ima srce kao planinu!

Jedno veliko bravo za sve ljude dobre volje koji su pomogli da malena Sofija od na prekopotrebno lečenje.

Vesti
Autor:
Sakupljen novac za malu Sofiju: Naš teniski as još jednom pokazao da ima srce kao planinu!
Foto: Facebook/Za Sofijin prvi korak

U prikupljanje novca za Sofijino lečenje bio je uključen ceo region, a cilj je bio prikupiti sredstva u iznosu od 2,4 miliona dolara za 128 dana, kako bi Sofija, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 1 otišla u Ameriku na lečenje.

Kao i mnogo puta do sada, naš teniski as Novak Đoković pokazao je koliki je humanista i koliko srce ima, tako šte se uključio u ovu akciju i obezbedio maloj Sofiji i njenoj porodici avion za transfer do SAD-a.

Akciju je pomogao i provrednik Miodrag Kostić i njegova kompanija, kao i stotone hiljada ljudi dobre volje koji su uplaćivali novac ili slali SMS poruke sa donacijama.

"Dragi ljudi, želimo da vas obavestimo da su prikupljena novčana sredstva za lečenje naše Sofije i da smo uspeli. Osećanja su pomešana i nismo svesni da smo na cilju. Hvala Bogu i svim dobrim ljudima koji su podržali našu borbu i dali Sofiji šansu da se bori. Hvala za svaki SMS, svaku donaciju, lajk, šer - hvala na svemu što je omogućilo da se za četiri meseca borbe prikupe sredstva za lečenje. Posebno smo zahvalni Miodragu Kostiću i Novaku Đokoviću koji su obezbedili privatan let do Amerike, jer je njihova pomoć došla kao kruna ove akcije", napisano je na Fejsbuk stranici "Za Sofijin prvi korak".

Ostaje nam da malenoj Sofiji poželimo mnogo sreće u daljem lečenju i da konstatujemo da ne postoji lepši osećaj od punog srca kada se učini da jedno dete dobije novu šansu za život.

Zato, budimo ponosni!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs