Posledica tragičnog događaja

Rolingstonsi prekinuli turneju u Australiji

U saopštenju koje su objavili, članovi legendarnog benda se duboko izvinjavaju i žale što moraju da najave odlaganje ostatka turneje 14 on fire. Stonsi se, istim putem, zahvaljuju fanovima na podršci zbog smrti partnerke Mika Džegera, Lovren Skot
Vesti
16:28h Autor:
Rolingstonsi prekinuli turneju u Australiji
Foto: AP

Rolingstonsi su odložili na neodređeno vreme sve zakazane koncerte u Australiji i na Novom Zelandu nakon vesti o smrti američke dizajnerke i dugogodišnje partnerke Mika Džegera, Lovren Skot.

U saopštenju koje su danas objavili, članovi legendarnog benda se "duboko izvinjavaju i žale što moraju da najave odlaganje ostatka turneje 14 ON FIRE". Stonsi se, istim putem, zahvaljuju fanovima "na podršci u ovom teškom trenutku".

Kako prenosi AP, bilo je predviđeno da veterani roka nastupe sutra u Pertu, kao i da tokom naredne dve sedmice održe još nekoliko koncerata, uključujući u Melburnu, Sidneju i Oklendu. Organizatori turneje poručili su svima koji su kupili karte "da ih zadrže do daljnjeg". Džeger, koji je u međuvremenu otputovao za Njujork, izjavio je da "se bori da shvati" razloge koji su naveli 49-godišnju Skot da sebi oduzme život.

"Nikada je neću zaboraviti", napisao je 70-godišnji pevač ispod crno-bele fotografije svoje partnerke koju je postavio na internet.

"Još uvek pokušavam da razumem kako je moja ljubav i moja najbolja prijateljica mogla da okonča svoj život na ovako tragičan način", naveo je frontmen Stonsa, dodajući da su on i Skot proveli nekoliko "divnih godina zajedno". Bivša manekenka i poznata holivudska dizajnerka pronađena juče mrtva u svom stanu u Njujorku. Prema pisanju američkih medija, Skot je izvršila samoubistvo. Džeger je bio u vezi sa Skot od 2001. kada se razveo od Džeri Hol.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs