Narodni lek

Potpuno čišćenje creva slanom vodom: Svi otrovi izlaze iz tela za sat vremena!

Mnogi ljudi pate od opstipacije i hrana bogata vlaknima, često im ne pomaže. Najbolje rešenje je upotreba fiziološkog rastvora. Slana voda pomaže da se creva pročiste i normalizuje probava

Vesti
Autor:
Foto: Shutterstock

Telu je potrebna so za pokretanje različitih biohemijskih procesa. Podstiče detoksikaciju i uklanja toksine. Fiziološki rastovor pomaže da se pročiste creva, ali i ukloni hronični umor iz tela.

 

Kako se priprema rastov za čišćenje creva?

 

Potrebna vam je morska so ili himalajska, ali ne jodirana. Filtrirajte vodu prokuavanjem, pa je ostavite da se ohladi na sobnu temperaturu. Dodajte nekoliko kašičica soli u vodu. Dodajte malo limunovog soka koji će ublažiti ukus soli.

 

Priprema: Sipajte vodu u teglu od 1 litra, zatim dodajte so, sok od limuna i zatvorite teglu. Mućkajte dok se so sasvim ne rastopi.
 

Rastovr se mora popiti u roku od 5 minuta, što brže što bolje. Zatim lezite na bok i masirajte stomak na jednoj strani, zatim se prebacite na drugi bok pa opet masirajte stomak. Nakon pola sata creva bi trebalo da se sasvim očiste.

 

Nakon toga, čišćenje može da se produži i na par sati, stoga bi bilo poželjno da čiščenje izvedete kod kuće.

 

Ukoliko imate problema sa probavom i metabolizmom vodite računa šta jedete. Masna, pržena, začinjena hrana i alkohol ne dolaze u obzir.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs