Rasplakaće vas

Tata me laže svakog dana: Potresna priča jednog deteta! (VIDEO)

Tata je najslađi tata na svetu. Tata je najzgodniji, najpametniji, najpametniji, najljubazniji. On je moj Supermen. Tata želi da budem odlična u školi. Tata je super! Ali, on laže, napisala je ćerkica
Vaše dete & vi
13:54h Autor:
Tata me laže svakog dana: Potresna priča jednog deteta! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / MetLife Hong Kong

Iako nam se čini da su još uvek mala i nezrela, deca i te kako razumeju stvari koje se dešavaju oko njih, a naročito u njihovoj porodici.

Otac sa snimka svakog dana laže svoju ćerku govoreći joj da nisu siromašni, da je srećan i da ima posao. Istina je da se on bez prestanka bori da nahrani njih dvoje.

Međutim, tata laže svoju devojčicu jer je voli i ne želi da sruši njene snove. Kao svaki dobar roditelj, on ne želi da životna razočaranja unište njenu kreativnost. Ali, devojčica je ipak svesna svega. Napisala je "Priču mog oca" koja će vas rasplakati.

Nakon 21 godine prvi put ugledao ćerku: Njegova reakcija će vas rasplakati! (VIDEO)

"Tata je najslađi tata na svetu. Tata je najzgodniji, najpametniji, najljubazniji. On je moj Supermen. Tata želi da budem odlična u školi. Tata je super!

Ali, on laže. Laže da ima posao. Laže da ima novac. Laže da nije umoran. Laže da nije gladan. Laže da imamo sve. Laže da je srećan. Laže zbog mene."

Sada mogu da putujem spokojan i miran: Dirljiva poruka oca ćerki pred smrt!

Ovaj video je napravila humanitarna organizacija Metlajf (MetLife), koja pomaže siromašnim roditeljima kako bi njihova deca imala bolje obrazovanje i kvalitetniji život od njih samih. Jer budućnost deteta je vredna svake žrtve.

Pogledajte snimak:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs