Isprobajte

Paprika sa renom: Odličan recept za ljutu salatu za zimu!

Jednostavna priprema, a cele zime ćete uživati u njima

Recepti 26.09.2018. - 20:39h Autor: oklagija.rs
Foto: Profimedia

Sastojci:

 

1,250 g somborki

250 g soli

250 g šećera

100 ml esencije

pola kesice vinobrana

pola kesice konzervansa

4 manja korena rena ili 2 veća

1 veza svežeg peršuna

Priprema: 

 

Papriku oprati, očistiti od semenki i iseci na filete.

 

U veću vanglu staviti papriku, šećer, so, rendani ren i seckani peršun.

 

Dodati vinobran i konzervans pa promešati. Na kraju dodati esenciju i promešati.

 

Paprike treba da odstoje 24 časa. Povremeno ih promešati. Posle 24 h složiti filete u tegle i preliti ih sa sokom koje su pustile.

 

Prijatno!

 

Zimnica za 20 minuta: Najbrži način pripremanja lučenih paprika! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...