Divno

Evo kako da napravite Karađorđevu šniclu: Ne upija ulje, a lepo se ispeče! (RECEPT)

Subota je dan za uživanje i lepu hranu.

Recepti 24.10.2020. - 10:37h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

 

150 gr. kačkavalja
150 gr suvoga mesa
150 gr. kajmaka
150 gr kačkavalja
150 gr. brašna
150 gr. prezli
začin za meso
so
3 jaja
ulje

 

Priprema: Meso iseći na šnicle pa tanko izlupati. Svaku izlupanu šniclu namazati kajmakom, staviti nekoliko lista suvog mesa ili šunkarice zatim kačkavalja saviti ivice i urolovati. Uvaljati u brašno pa u umućena jaja i u prezle, pa ponovo u jaja i prezle. Sve tako dok se ne utroše šnicle. Pržiti u dubokom ulju. Služiti uz kuglu sira.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...