Šta novogodišnji poklon govori o njegovim osećanjima

Bez obzira na to da li je reč o vikendu u Parizu ili negde u Srbiji, u vezi ste sa osobom pustolovnog duha, koja smatra da je svako iskustvo bogatije i lepše uz vas, a kada muškarci poklanjaju nakit, smatraju vezu ozbiljnom
Ljubav i zavođenje
00:54h Autor:
Šta novogodišnji poklon govori o njegovim osećanjima
Foto: Thinkstock

Nezaobilazan deo novogodišnje atmosfere su pokloni koje razmenjujemo sa dragim osobama. Evo šta poklon koji vam partner daruje govori o njegovim osećanjima, bilo da se radi o nečemu što je prvo ugledao čim je ušao u parfimeriju, ili o nečemu o čemu je dugo razmišljao.

Putovanje

Bez obzira na to da li reč o vikendu u Parizu ili negde u Srbiji, u vezi ste sa osobom pustolovnog duha, koji smatra da je svako iskustvo bogatije i lepše uz vas. Zato uživajte u njegovom poklonu.

Gedžeti

Ako vam pokloni Ajpod u koji je ubacio vaše omiljene pesme, njegovo srce definitivno pripada vama. Ali ako vam pokloni e-čitač iako zna da više volite izdanja časopisa i knjiga na papiru, onda je potpuno promašio, baš kao i vi sa izborom partnera.

Nakit

Muškarci poklanjaju nakit kad vezu smatraju ozbiljnom, a žele i da vi počnete da je doživljavate takvom. Dodatni plus je ako vam je kupio komad za koji zna da vam se mnogo sviđa, jer su partneri koji znaju da slušaju pravo zlato.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs