Po ugledu na ikone stila

Na haljini, cipelama ili torbi: Rese su pravi modni hit ovog proleća! (FOTO)

Ako idete na neku svečanost, poput svadbe ili jednostavno izlazite u grad da se dobro zabavite, savršen izbor biće haljina sa resama poput one koju je nosila Sara Džesika Parker
Moda
09:14h Autor:
Na haljini, cipelama ili torbi: Rese su pravi modni hit ovog proleća! (FOTO)
Foto: Profimedia

Modni hit za sezonu proleće/leto 2015. definitivno su rese!

Da li ćete ih nositi na torbici, jakni, cipelama, suknji, haljini ili košulji, na vama je da izaberete, ali ako želite da ispratite ovaj simpatični trend, nabavite bar jedan odevni predmet ili aksesoar sa upečatljivim resicama.

Ako nemate inspiraciju, neka vam posluže modni izbori britanske advokatice i modne ikone Amal Kluni.

Ležerni stil Amal Kluni - Odevna kombinacija za svaku priliku! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako idete na neku svečanost, poput svadbe ili jednostavno izlazite u grad da se dobro zabavite, savršen izbor biće haljina sa resama poput one koju je nosila Sara Džesika Parker. Kad zaigrate i zavrtite se, rese će poleteti za vama i sigurno nećete proći neopaženo!

Vreme je ipak učinilo svoje - Ovako danas izgledaju junakinje serije Seks i grad! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ukoliko ipak volite malo svedeniji model, potražite haljinu poput Irine Šajk. Spoj crne klasike i modernih resa odličan je izbor kuda god da krenete.

Nosite belu majicu u 7 varijanti - Kombinacije za izlazak, posao i svakodnevnu šetnju! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ali, ženama vesele prirode, poput Olivije Vajld, vše će odgovarati vrckava bela haljina sa dugim resama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako vam je cilj da ostavite utisak i da celo veče svi gledaju samo u vas, odaberite smeliji model, koji je na crvenom tepihu nosila Hajdi Klum i tom prilikom ukrala pažnju svih prisutnih!

Pre i nakon šminke - Magična transformacija Hajdi Klum! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Za sve one dame koje nisu veliki ljubitelj resa preko cele haljine, trend se može ispratiti i kroz sitne detalje. Opčinjena ovim modnim hitom, kreatorka Kristin Kavalari dizajnirala je simpatične ravne sandalice sa diskretnim resama. Ovakve sandale idealne su za baš svaku priliku - posao, izlazak, kafu ili opuštenu šetnju.

Sa druge strane, dame koje vole malo ekstravagantnije odevanje, mogu da se odluče i za kombinaciju torbice i obuće sa resama.

Rese ne moraju da dolaze isključivo u elegantnim kombinacijama. One mogu da upotpune svaki stil odevanja, uključujući i bajkerski, kao što to radi modna urednica Ani Grinberg (Annie Georgia Greenberg).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs