Nova ljubav

Preboleo Ana Mariju: Vlada Stanojević smuvao Topalkovu ćerku!

Njih dvoje su se dogovorili da ne eksponiraju vezu i da na sve načine vode računa da ova vest ne dođe do medija - kaže izvor
Šuška se
13:28h
Preboleo Ana Mariju: Vlada Stanojević smuvao Topalkovu ćerku!
Foto: Instagram

Voditelj Vladimir Stanojević (33) preboleo je bivšu devojku Anu Mariju Žujović, i to uz pomoć Helene Topalović (17). Naime, kako saznajemo, Stanojević već nekoliko nedelja uživa u ljubavnoj vezi sa ćerkom popularnog pevača Milana Topalovića Topalka, ali na sve načine pokušavaju da to sakriju od javnosti.

"Vlada i Helena su se upoznali pre nekoliko godina, preko zajedničkog prijatelja. Nisu tada uspostavili kontakt, sve donedavno. Tačnije, Helena je došla u kafanu čiji je suvlasnik Stanojević, tada su ćaskali, đuskali, razmenili brojeve i počeli da se dopisuju.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Ubrzo su se opet videli, a Vlada joj je rekao da mu se jako dopada i da bi voleo da budu u vezi. Helena mu je rekla da je ne forsira i da mora da razmisli, a kako je Vlada bio uporan i priređivao joj sitna iznenađenja, Topalovićeva nije imala kud. Njih dvoje su se dogovorili da ne eksponiraju vezu i da na sve načine vode računa da ova vest ne dođe do medija" - kaže izvor blizak Stanojeviću za Alo i dodaje:

Policija saslušala Vladu Stanojevića - Preti mu robija zbog nasilja nad ženom!

"U subotu uveče, Helena je oko ponoći došla u Vladinu kafanu sa svojim društvom i smestili su se za jedan sto. Ubrzo je stigao i Vlada, koji se prvo pozdravio sa njom i ljudima koji su bili za stolom, a onda je otišao i seo sa svojim društvom. U jednom momentu, voditelj je opet prišao Heleni i počeo da je ljubi u vrat, a onda je odlučio da je odvede za svoj sto kako bi bio celo veče sa njom" - kaže izvor sa lica mesta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs