Pravo iznenađenje

Suprug snimao: Porodila se stojeći dok se držala za vrata automobila! (VIDEO)

Dečak, kome su roditelji dali ime Truet, rodio se 28. juna u 2 ujutro, a čak 10 babica je izgletelo iz bolnice da pomogne Kristin
Vaše dete & vi
14:08h Autor:
Suprug snimao: Porodila se stojeći dok se držala za vrata automobila! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen

Kristin Dikerson je skoro dve nedelje probila termin za porođaj, a vodenjak joj je pukao rano ujutro 28. juna. Dok je jurio kolima, Kristinin suprug Troj je snimao svoju suprugu na putu do porodilišta. Međutim, po izlasku iz kola desilo se nešto potpuno neočekivano - Kristin se porodila stojeći i pridržavajući se za vrata automobila.

http://www.youtube.com/watch?v=pi-y_uXZu1E
stane negde bliže
oseća bebinu glavu

"Izašla je iz kola i samo se ukopala u mestu. Ja i dečko koji radi na parkingu smo je terali da sedne u kolica, ali nije mogla. U samo nekoliko minuta naša beba je prosto izletela iz nje. Kristin je vikala na mene da uhvatim bebu, jer se sve tako brzo dešavalo", ispričao je Troj.

OVDE pogledajte kako izgleda porođaj u divljini bez nadzora doktora!

Dečak, kome su dali ime Truet, rodio se 28 juna u 2 ujutru, a čak 10 babica je izgletelo iz bolnice da pomogne Kristin.

"Oduševljena sam što imam sve snimljeno. Iako smatram da je to veoma intiman trenutak da bih ga podelila sa celim svetom, smatram da je dobro da ljudi vide šta su naša tela sposobna da urade", rekla je Kristin.

Troj obožava da snima događaje iz njihovih života, a takođe je snimio rođenja njihova dva starija deteta, Tarnera i Tilmana.

OVDE pogledajte najdirljiviji trenutak rođenja na svetu - beba ne želi da se odvoji od majke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs