Harizmatične lepotice

Seksi cice i sa malim grudima: Šta im fali! (FOTO)

Pomislili biste da holivudske dive sa malim grudima imaju problem sa tim šta da obuku, ali to nije tako
Star look
22:24h Autor:
Seksi cice i sa malim grudima: Šta im fali! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pomislili biste da holivudske dive sa malim grudima imaju problem sa tim šta da obuku. Ipak, bez obzira na to što nemaju bujno poprsje, važe za najseksipilnije žene na planeti.

Lupita Najongo, Kira Najtli i mnoge druge neprestano nam pokazuju kako lepota nije u silikonima već u inteligenciji i harizmi.

Naučnici su, takođe, dokazali da male grudi pružaju veći užitak u seksu, poboljšavaju zdravlje, daju mladolik izgled, veća je sloboda u izboru odeće i ne postoje problemi pri bavljenju sportom. Izgleda da poznate dame to znaju jer na svaki način pokušavaju da ih istaknu.

Idealna haljina za dame sa manjim grudima: Po uzoru na Dženifer Lopez! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP / Michelle Siu
Foto: AP / Michelle Siu

Kira Najtli često se šali na svoj račun zbog malih grudi, ali kako kaže, sasvim je zadovoljna svojim izgledom. "Kada sam imala 17 godina bila sam presrećna jer su grudi konačno počele da mi rastu. A onda sam ja porasla, ali one nisu", našalila se Kira.

Foto: Profimedia / AP, Jordan Strauss
Foto: Profimedia / AP, Jordan Strauss

Popularna starleta, Paris Hilton, više puta je naglasila da obožava svoje grudi, kao i da ih nikada ne bi menjala za veće.

"Prolazila sam kroz periode nesigurnosti kada sam bila mlađa, pogotovo u pubertetu. Sećam se da sam sa 13 godina jako patila zbog malih grudi i više sam ličila na dečaka nego na devojčicu", rekla je Paris jednom prilikom.

Lupita Najongo, takođe nema problem sa malim grudima. Muškarcima se na njoj najviše dopada inteligencija i zavodljiva harizma.

Kim Kardašijan joj je bila sluškinja: Šta se desilo između starlete i Paris Hilton? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bivša supruga Toma Kruza, Kejti Holms, često ne nosi ni grudnjak. Takođe, manekenka Marta Hunt spada među najprivlačnije žene na modnoj pisti.

Prizor koji se ne zaboravlja: Monika Beluči prošetala Parizom golih grudi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs