Živa istina

Urnebesna strana ljubavi: Stvari koje muškarci rade potpuno drugačije od žena!

Izjava da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere definitivno stoji
Ljubav i zavođenje
14:56h Autor:
Urnebesna strana ljubavi: Stvari koje muškarci rade potpuno drugačije od žena!
Foto: Thinkstock

Razlika između muškog i ženskog mozga, komunikacije, načina rešavanja problema ima bezbroj. Izjava da su muškarci s Marsa, a žene s Venere definitivno stoji. Ali, kada to shvatimo i prihvatimo na račun očiglednih razlika među polovima, možemo i dobro da se nasmejemo. Otkrivamo vam šta to radimo, znamo, mislimo drugačije.

1. Svađe

Žena ima zadnju reč u svakoj svađi. Sve što muškarac kaže nakon toga je početak nove svađe.

2. Budućnost

Žena se boji za budućnost dok ne pronađe supruga. Muškarac se ne boji za budućnost sve dok ne pronađe ženu.

Šta on hoće od vas: Pročitajte ga na osnovu govora tela!

3. Brak

Žene se nakon udaje nadaju da će da promene svog muškarca, ali nikada ga ne promene. Muškarci se nadaju da se nakon ženidbe njihova draga neće promeniti, ali uvek se promeni.

Muškarci traže fatalne žene: Evo koje su njihove karakteristike!

4. Nadimci

Žene jedna drugu zovu slatkim nadimcima, Ana je Anči, Maja je Majči, prijateljica je često mila, draga…Muškarce ne možete da čujete da se zovu slatkim epitetima, skraćenicama … Za njih postoji ime, nadimak i eventualno dodatak "matori", "buraz"…

5. Kupatilo

Muškarcu u kupatilu treba 7 predmeta. Ima četkicu i pastu za zube, aparat za brijanje, šampon, dezodorans, peškir i parfem. U ženskom kupatilu je u proseku 150 predmeta od kojih muškarci mogu da identifikuju maksimalno 20.

6. Oblačenje

Žene će da paze šta oblače kada idu u prodavnicu, da bace smeće, kod prijateljice, na kafu…Muškarac će da pazi šta oblači kada ide na svadbu ili sahranu.

Astro stil: Ovan voli udobnu garderobu, u ormaru Škorpije dominira crna boja i koža!

7. Deca

Žena zna sve o svojoj deci. Kada imaju dogovoreno kod zubara, koja im je najomiljenija hrana, koji su im najbolji prijatelji…Muškarci su svesni da "mali ljudi" žive s njima. Šalu na stranu. Obožavaju svoju decu, spremni su na zabavu, ludorije i samo tatino vreme, ali neke stvari samo mame pamte.

8 . Putovanje

Ukoliko se žena izgubi zastaće i upitaće za put. Muškarac "nikada" ne može da se izgubi.

10 tajni srećnih parova: Mala iznenađenja su važna, ne svađajte se na putovanju!

9. Plaćanje računa

Prilikom zajedničkog izlaska muškarci će za račun od 1500-2000 dinara svaki na sto da spremno izvadi 1000 dinara. Nijedan neće imati ništa sitno i neće da čeka kusur.

Žene će, pak, matematički precizno da izračunaju s koliko svaka od njih treba da učestvuje u plaćanju računa. I svaka će vrlo često da ima tačan iznos i to u dinar.

10. Kupovina

Muškarac je za predmet od 1500 dinara koji mu je potreban spreman da izdvoji i 3000 dinara. Žene će predmet od 1500 dinara da plate u pola cene i kupiće ga iako joj ne treba, ali je na rasprodaji.

10 najsmešnijih izgovora za raskid: Benzin je preskup!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs