Maštarije jačeg pola

Kakav seks on priželjkuje?

Gledanje seksa uživo i intimni odnosi sa devicom samo su neke od seksi fantazija muškaraca
Škola sexa
14:44h
Kakav seks on priželjkuje?
Foto: Thinkstock

Opšte je poznato da muškarci često znaju da uživaju u svojim seksi fantazijama, a nedavna istraživanja otkrila su koja su to:

Grupni seks

Muškarci maštaju o grupnom seksu koji uključuje i muškarce i žene. To ne znači da imaju homoseksualne sklonosti, već da su samo radoznali. Grupni seks su viđali u filmovima i časopisima, pa je prirodno da ga i sami žele. Jedno istraživanje pokazalo je da muškarci zaista često maštaju o grupnom seksu, ali samo bi ga mali broj muškaraca zaista i probao.

Seks sa nevinom devojkom

Mnogi muškarci maštaju o seksu sa devicom. Čak i oni koji kažu da zapravo ne žele seks sa devicom, jer one ne znaju šta da rade u krevetu, potajno žele netaknutu devojku. To i te kako ima veze sa osvajačkom prirodom muškaraca. Nevina devojka je na neki način netaknuta teritorija, pa je svojevrsna čast biti prvi.

Kako da mu nedostaješ: Kvarne ženske cake koje zaista pale!

Gledanje seksa uživo

Muškarci su po prirodi vizuelna bića, pa možda zato i maštaju o tome da gledaju druge tokom njihovog seksa. I pritom ne mislimo na film, nego uživo. U mnogim muškarcima se krije voajer, a mnogima se prilika za gledanje drugog para tokom odnosa pruži sasvim slučajno. Istraživanje je pokazalo da bi gotovo svaki muškarac iskoristio takvu priliku.

Seks utroje

Najveći broj muškaraca mašta o seksu utroje. To je toliko uobičajena fantazija da je muškarci otvoreno dele i sa svojim partnerkama. Oni maštaju o tome jer smatraju da je seks sa dve žene dvostruko zadovoljstvo. Osim toga, to im daje utisak da su stvarno potentni muškarci koji mogu da zadovolje dve žene istovremeno, pa tako da zasluže i titulu vrhunskog ljubavnika.

Postanite mu potreba: 3 poze u seksu za kojima svaki muškarac čezne!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs