Ko pita, ne skita

Top 10 škakljivih pitanja: Zašto grubosti u seksu uopšte ne bole, kada je žensko uzbuđenje najjače?

Zašto nas ponekad tokom seksa zaboli glava, šta je to ženski ejakulant i postoji li vreme kada je žensko uzbuđenje najjače, samo su neka od pitanja koja nas je nekad sramota da postavimo
Škola sexa
17:30h Autor:
Top 10 škakljivih pitanja: Zašto grubosti u seksu uopšte ne bole, kada je žensko uzbuđenje najjače?
Foto: Shutterstock

Kažu da ne postoji glupo pitanje, te da ko pita ne skita. Je li to zaista tako u području seksa? U svakom slučaju, bolje je pitati i saznati pravi odgovor nego živeti u ne znanju.

1. Može li se smršati od seksa? Tokom seksa se troši oko 300 kalorija po satu, što znači da ako imate odnos dva puta nedeljno po pola sata, nakon godinu dana trebalo bi da imate dva kilograma manje.

2. Što je to ženski ejakulat? Reč je o tečnosti koja se oslobađa stimulacijom G-tačke.

3. Ako muškarac nije ejakulirao znači li to da nije doživeo orgazam? Ejakulacija i orgazam nisu isto. Ejakulacija je izbacivanje semena, a orgazam grčenje mišića.

OVDE pročitajte koja poza garantuje orgazam.

4. Zašto male grubosti u seksu uopšte ne bole? Zato što tokom odnosa organizam oslobađa hormon sreće endorfin koji smanjuje osećaj bola.

5. Može li sperma da deluje kao antidepresiv? Istraživanja su dokazala da muški ejakulat sadrži hormon koji podiže raspoloženje, ali uz vrlo slab efekat.

6. Koliko je dugačak najmanji penis na svetu? Pola centimetra.

7. Ima i veličina muškog stopala bilo kakve veze s veličinom penisa? Nema, baš kao ni visina, dužina prstiju i veličina nosa.

OVDE pročitajte kojih pet znakova otkrivaju da ste upravo imali seks.

8. Zašto nas tokom seksualnog odnosa ponekad počne da boli glava? Zbog pritiska u vratnim mišićima. Pravilno disanje može da spreči ovaj problem.

9. Može li temperatura u prostoriji da utiče na orgazam? Može. Viša temperatura povećava i krvni pritisak što pomaže da lakše stignete do užitka.

10. Muškarci su najuzbuđeniji ujutro. Postoji li vreme kada je žensko uzbuđenje najjače? Muškarci imaju dnevne, a žene mesečne cikluse. Deset do 15 dana od prvog dana menstruacije počinju plodni dani i tada je žensko uzbuđenje najjače.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs