Magnet za muški pogled

Šta muškarci odmah primete na ženama?

Postoji nekoliko stvari koje muškarci odmah primete na ženama. Saznajte šta najviše privlači muški pogled i iskoristite to u svojim budućim osvajanjima
Ljubav i zavođenje
19:34h Autor:
Šta muškarci odmah primete na ženama?
Foto: Shutterstock

Postoji nekoliko stvari koje muškarci odmah primete na ženama. Pa, da vidimo o čemu je reč.

Gusta kosa To je stvar evolucije. Još od pračoveka, muškarce su privlačile žene s gustom, sjajnom kosom, što je jedan od najvidljivijih znakova zdravlja. Ako nemate gustu kosu, onda se potrudite da izgleda što zdravije i sjajnije. Održavajte krajeve, stavite preliv za sjaj i neka vam kosa uvek bude uredna.

Na ovo nije teško uticati: Kako da svaki muškarac poludi za vama! Vaše oči Koliko god vi mislili da je dekolte fokus njegove pažnje, to nije tačno (dobro, ne baš uvek). Ljudi se uopšteno, i muškarci i žene, fokusiraju na oči više nego na neki drugi deo tela (sledeće su usne). Zato se pobrinite da istaknete taj deo lica lepo nanešenom šminkom, ali ne preterujte jer ćete samo sakriti svoju prirodnu lepotu, a time ga i odbiti.

Osmeh

Ponekad vam se oči gotovo sklope kad se široko osmehnete. Većina muškaraca je dobra u prepoznavanju ove vrste osmeha, koji mu govori da ste opušteni, spontani i zabavni.

Džaba vam dobar izgled: Muškarci otkrili kakve su im žene najpoželjnije!Ton vašeg glasa Istraživači sa Univerziteta Pensilvanija utvrdili su da muškarce više privlače žene koje imaju nešto viši glas. Oni veruju kako je viši ton glasa kod žena evoluirao da zvuči mladoliko i atraktivno potencijalnim partnerima. Stoga, žene i podsvesno kada žele da privuku pažnju muškaraca podižu ton svog glasa, u obliku smeha, što zaista i deluje.

Struk i bokovi

Muškarci instinktivno traže potencijalne majke svoje dece. Ako vam je struk primetno uži od bokova, to je simbol plodnosti i veliki bonus za vas. Šira remena naglasiće figuru peščanog sata. Zdrav ten Zdrav i sjajan ten muškarci povezuju sa dobrim mentalnim zdravljem. To je zbog toga što se stres i anksioznost obično često ispoljavaju upravo na koži (bubuljice, koža bez sjaja...). Zato se one kreme kojima se mažete, kao i kvalitetan puder, rumenilo ili bronzer – i te kako isplate.

Kako treba da izgleda devojka po meri svakog muškarca!

Veštački ukrasi

Veštački ukrasi koji se vide na prvi pogled – nokti, veštačke trepavice, muškarcima se ne dopadaju, to im govori da ste komplikovana i teška osoba. Iako možda niste, svi ti dodaci ne idu vama u korist.

Garderoba koju muškarci ne podnose na ženi!Drušvo oko vas Ovo tehnički gledano nema veze s vama, ali važno je da znate da muškarci u situaciji kada odlučuju hoće li vam prići uvek obraćaju pažnju na to s kim se vi tamo nalazite, odnosno koliko će vam pristupiti. Kada planirate lov na muškarce, nemojte biti u velikoj grupi glasnih devojaka (jer se neće usuditi da vam priđe) ili u društvu samo jedne prijateljice (jer verovatno nećete želeti da je ostavite samu kako biste s njim pričali celu noć). Savršena brojka? Troje. Njih dve mogu same da se zabavljaju dok se vi upoznajete!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs