mora da bude dostojan njihove ljubavi

Epidemija singl devojaka: Evo 5 razloga zašto su pametne dame same!


Biti sa nekim ko nema samopouzdanje, ili ko teško ispoljava emocije njima nije ni najmanje privlačan scenario.

Ljubav i zavođenje 02.10.2018. - 09:57h Autor: Stil/Super Žena
Foto: Profimedia

Da li ste se ikada pitali zašto su pametne i atraktivne devojke često same? Ne, one nisu solo zato što imaju previsoko mišljenje o sebi ili misle da su superiornije od drugih, već zbog toga što ne mogu da pronađu partnera dostojnog njihove ljubavi i poštovanja.

 

One ne žele da troše vreme i energiju na nekoga ko ne može da prati njihov ritam i ide u korak sa njima po pitanju svih bitnih aspekata života.

 

Evo nekih od razloga zašto su pametne žene same:

 

Imaju vrlo visoke kriterijume

 

Ove devojke su vrlo svesne sopstvene vrednosti, tako da ne pristaju na vezu sa nekim ko ne zaslužuje njihov trud i pažnju. Njihov muškarac mora da bude jak, pun samopouzdanja i potpuno nezavisan.

 

Ovo su pitanja koja nikako ne biste smeli da postavljate singl drugaricama: Ubrzo ćeš i ti pronaći svoju srodnu dušu!

foto: Profimedia

Mnogo truda i energije ulažu u druge aspekte života

 

Pametne i ambiciozne žene dosta energije ulažu u postizanje svojih ciljeva, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. One ne čekaju da im nešto padne sa neba, već preuzimaju incijativu i bore se za ono što žele. One jednostavno ne podnose muškarce koji nemaju nikakve ambicije i koji su pasivni.

 

Same su sebi dovoljne

 

Ovim damama nije potreban muškarac da bi se osećale emotivno ispunjeno i ostvareno. One već imaju sjajne prijatelje i uspešne karijere. Ukoliko odluče da budu sa nekim, ta osoba mora da poštuje sve navedeno.

 

Ne tolerišu ispade, niti su spremne na velike kompromise

 

One nikada ne dozvoljavaju da neko manipuliše njima i igra razne igrice. One ne dozvoljavaju da ih neko laže, igra se njihovim osećanjima ili ih vara.

 

Za njih princ na belom konju ne postoji

 

One su odrasle i ne veruju u takve bajke. Njima nije potreban muškarac da bi se osećale sigurno i zaštićeno. Čak ni da bi imale decu, jer se ne boje da budu samohrane majke.

 

Verovali ili ne: Postoji 5 naučnih znakova zašto je bolje biti singl!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...